Externe harde schijf Western Digital

Een externe harde schijf Western Digital is een goede keuze voor iedereen die een back-up van computerschijven wil maken of simpelweg foto’s, video’s en andere bestanden extern op wil slaan. Zowel de interne als externe harde schijven van dit topmerk staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Twee eisen waar een extern opslagmedium zeker aan moet voldoen. Deze HDD is daarnaast ook nog eens zeer goed geprijsd. Die eigenschappen maken de WD harddisk tot een optie die zeker het overwegen waard is wanneer je op zoek bent naar meer externe opslagcapaciteit voor je documenten, foto’s, video’s en belangrijke bestanden.

Waarom een Western Digital externe harde schijf?

Een externe HD vervult twee functies: backupen en opslaggeheugen uitbreiden. Ten eerste kun je hem gebruiken om een back-up te maken van alle bestanden die op je computer staan. Dit is nuttig omdat je hiermee alles dan veiligstelt voor het geval dat er iets met het interne opslagmedium van je computer gebeurt. Als deze onverhoopt defect raakt dan staan de bestanden altijd nog op je externe opslagmedium en gaan ze niet verloren. Daarnaast worden steeds meer zogenoemde Solid Stade Drive harddisks gebruikt. Die hebben veel minder opslagcapaciteit dan de traditionele harddisks. Daardoor wordt de vraag naar extra opslagruimte steeds groter. Een externe HD om foto’s, video’s, muziek en films op te slaan is daarom een nuttige toevoeging voor iedere computergebruiker.

Opslagcapaciteit, aansluiting en andere eigenschappen

De externe harde schijven van WD komen in verschillende series. Een voorbeeld is de populaire My Passport Ultra. Iedere HD heeft zijn eigen specifieke features en eigenschappen. Om je wegwijs te maken in de mogelijkheden ervan bespreken we hieronder enkele van de populairste modellen. De Elements is een serie met weinig extra features, maar waarbij je veel opslagcapaciteit voor je geld ontvangt. En My Passport is de disk voor iedereen die de beveiliging van zijn of haar bestanden met een wachtwoord en versleuteling belangrijk vindt. De My Cloud is een zogenaamde NAS, oftewel Network Attached Storage, waarmee je een lokale cloud op je thuisnetwerk kunt creëren. Ideaal voor bestanden die vanuit meerdere pc’s of laptops benaderbaar moeten zijn. Wil je veel video streamen of je disk aansluiten op een televisie, dan heb je de My Book nodig. Tot slot is er nog de Red serie voor particulieren en bedrijven die een uitgebreide NAS opslag, met meerdere harddisks en grote opslag capaciteit, op hun netwerk willen installeren.

Prijs- kwaliteitverhouding van de externe WD harde schijf

De unieke en vernieuwende features van een externe harde schijf Western Digital zijn een duidelijke reden om voor een product van deze fabrikant te kiezen. De prijs-kwaliteitverhouding is de voornaamste reden waarom mensen een externe HD van dit Amerikaanse bedrijf kopen. Dit geldt voor zowel het interne als externe opslagmedium. Daarbij zijn de producten ook nog eens voor een scherpe en concurrerende prijs te koop. Met het kopen van een externe HDD heb je de zekerheid dat jouw opgeslagen foto’s, video’s en back-ups veilig worden opgeslagen. Dit is toch de belangrijkste vereiste als je moet beslissen welke externe HD je het beste kunt kopen.

Vragen en advies

Kies de externe harde schijf Western digital voor jouw toepassing. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Zeer goed "Top, snelle levering en een leuk prijsje." 9,5
Zeer goed "Duidelijke site, snel mijn schokbestendige harde schijf gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links