Externe harde schijf Western Digital

Een externe harde schijf Western Digital is een goede keuze voor iedereen die een back-up van computerschijven wil maken of simpelweg foto’s, video’s en andere bestanden extern op wil slaan. Zowel de interne als externe harde schijven van Western Digital staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Twee eisen waar een externe harde schijf zeker aan moet voldoen. De externe harde schijf Western Digital is daarnaast ook nog eens zeer goed geprijsd. Die eigenschappen maken de WD harde schijf tot een optie die je zeker het overwegen waard is wanneer je op zoek bent naar meer, externe, opslagcapaciteit voor je documenten, foto’s, video’s en belangrijke bestanden.

Western Digital: betrouwbare kwaliteit

Western Digital is een Amerikaans bedrijf en een van de grootste fabrikanten van harde schijven in de wereld. Deze positie hebben zij door de jaren heen natuurlijk niet verworven door slechte producten te leveren. Met een externe harde schijf Western Digital weet je dan ook zeker dat je een product van goede kwaliteit binnenhaalt. Dit is erg belangrijk als je de WD harde schijf gaat gebruiken om bestanden op te slaan die zeer waardevol voor jou zijn. Naast de kwaliteit en betrouwbaarheid staat de externe harde schijf Western Digital ook bekend om innovatie. Het bedrijf is constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe series externe harde schijven. Deze zijn voorzien van de nieuwste technieken en features. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een externe harde schijf Western Digital op een router aan te sluiten waardoor je een persoonlijke cloud op je netwerk creëert. Andere modellen hebben een wachtwoordbeveiliging of auto-back-up functie waarmee het opslaan van bestanden op een externe schijf veiliger en makkelijker wordt.

Waarom een Western Digital externe harde schijf?

Een externe harde schijf Western Digital vervult twee hele belangrijke taken. Ten eerste kun je de WD harde schijf gebruiken om een back-up te maken van alle bestanden die op je computer staan. Dit is nuttig omdat je hiermee de bestanden veiligstelt voor het geval dat er iets met de interne harde schijf van je computer gebeurt. Als deze onverhoopt defect raakt dan staan de bestanden altijd nog op je externe harde schijf Western Digital en gaan ze niet verloren. Een andere taak die de WD harde schijf kan vervullen is het opslaan van bestanden om je computer zo snel mogelijk te houden. Een interne harde schijf functioneert minder snel wanneer hij vol dreigt te raken. De vrije schijfruimte zorgt ervoor dat de essentiële bestanden van een computer snel geladen kunnen worden. Daarnaast worden steeds meer zogenoemde Solid Stade Drive harddisks gebruikt. Die hebben veel minder opslagcapaciteit dat de traditionele harde schijven. Daardoor wordt de vraag naar extra opslagruimte, middels een externe harde schijf bijvoorbeeld, steeds groter. Een externe harde schijf Western Digital om foto’s, video’s, muziek en films op te slaan is daarom een nuttige toevoeging voor iedere computergebruiker.

Opslagcapaciteit, aansluiting en andere eigenschappen

De externe harde schijven van Western Digital komen in verschillende series. Een voorbeeld is de populaire Western Digital My Passport Ultra. Iedere Western Digital harde schijf heeft zijn eigen specifieke features en eigenschappen. Om je wegwijs te maken in de mogelijkheden van de Western Digital externe harde schijf bespreken we hieronder enkele van de populairste WD harde schijven modellen. De Western Digital Elements is een serie harde schijven met weinig extra features, maar waarbij je veel opslagcapaciteit voor je geld ontvangt. Een Western Digital My Passport is de WD harde schijf voor iedereen die de beveiliging van zijn of haar bestanden met een wachtwoord en versleuteling belangrijk vindt. De Western Digital My Cloud is een zogenaamde NAS externe harde schijf, oftewel Network Attached Storage, waarmee je een persoonlijke cloud op je thuisnetwerk kunt creëren. Ideaal voor bestanden die vanuit meerdere pc’s of laptops benaderbaar moeten zijn. Wil je veel video streamen of je harde schijf aansluiten op een televisie, dan is de Western Digital My Book de WD harde schijf die jij nodig hebt. Tot slot is er nog de Western Digital Red serie voor particulieren en bedrijven die een uitgebreide NAS opslag, met meerdere WD harde schijven, op hun netwerk willen installeren.

Prijs- kwaliteitverhouding van externe WD harde schijf

De unieke en vernieuwende features van een externe harde schijf Western Digital zijn een duidelijke reden om voor een product van deze fabrikant te kiezen. De prijs- kwaliteitverhouding is de voornaamste reden waarom mensen een externe harde schijf Western Digital kopen. Western Digital zorgt altijd voor de beste kwaliteit harde schijven. Dit geldt voor zowel de interne als externe harde schijven van Western Digital. Daarbij zijn de producten ook nog eens voor een scherpe en concurrerende prijs te koop. Met het kopen van een externe harde schijf Western Digital heb je de zekerheid dat jouw opgeslagen foto’s, video’s en back-ups veilig worden opgeslagen. Dit is toch de belangrijkste vereiste als je moet beslissen welke externe harde schijf je het beste kunt kopen.

Vragen en advies

Kies de externe harde schijf Western digital voor jouw toepassing. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een WD harde schijf? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links