Delock - Behuizing

€ 64,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
4-8 wd
Payment methods

Delock Behuizing CA-AL

In de robuuste aluminium Delock Behuizing CA-AL kan een 3.5' SATA harde schijf worden geïnstalleerd. De behuizing wordt aangesloten via een USB A- of USB C-poort op een pc of laptop. De USB A-kabel wordt meegeleverd, evenals een aparte connector om deze kabel aan te sluiten op een USB C-poort. De behuizing is geschikt voor een 3,5 inch harde schijf. Aangesloten wordt via een USB 3.1 connector, intern is sprake van een SATA 22 polige plug. Chipset is een Asmedia ASM1351, die samen met de USB 3.1 functionaliteit zorgt voor een dataoverdrachtssnelheid tot 6 Gb/s. Voorzien van handige LED indicatie.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 10269989422.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
USB 3.1
 Aansluiting intern
SATA
 Accessoires
Behuizing
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
 Inclusief
USB-kabel, Voeding
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Jim N. - 9 juli 2018

Ik kocht deze om de 3,5 inch harde schijf uit mijn recent overleden laptop te redden. Harddisk uit de laptop gehaald, in de Delock behuizing vastgezet en.... het werkte! Ik had zo mijn twijfels, maar ben blij dat het gelukt is en ik nu al mijn bestanden van de laptop gered heb.
Ik had natuurlijk geen backup, dat was uiteraard stom. Nu heb ik alle bestanden naar de nieuwe laptop gekopieerd, de Delock-HD gewist en nu als backupschijf in gebruik.

9,0
         

Ward Revers - 16 april 2018

Ik had een hele goede 3,5' harddrive van m'n oude pc en in vond het echt jammer om die, samen met de pc, te moeten wegdoen. De pc was op zich niks meer waard, maar zoals gezegd, de HD was een echte goede. Dus op deze website rondgekeken en de Delock CA-AL uitgekozen als passende behuizing.
De behuizing werd vlot geleverd en na kort de handleiding bestudeerd te hebben (wat vrij overbodig was) kon ik aan de slag met de inbouw. Toen de HD erin zat, was het natuurlijk even spannend of het zou werken, maar dat bleek geen probleem. Hij werkte en lekker snel ook nog! De Delock behuizing is een goed product, stevig materiaal en intern heel netjes gedaan.

7,0
         

Leo van Oord - 11 december 2017

Nadat ik een SSD-schijf in mijn computer had ingebouwd, zat ik een beetje te kijken met de 1TB HDD-schijf. Jammer om hem weg te gooien, dus de Delock behuizing gekocht en het spul daar in gebouwd. Nu heb ik de opslagcapaciteit dus verdubbeld en gebruik de oude schijf voor backup; een goede oplossing.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links