Delock - Behuizing

€ 43,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 100
4-8 wd
Payment methods

Delock HD behuizing

Delock is een Duitse producent gespecialiseerd in een brede range aan hoogwaardige computer hardware zoals deze fraaie aluminium Delock HD behuizing. Als je nog ergens een HD hebt liggen of wil kopen, kun je deze op diverse manieren koppelen met deze behuizing. Daarbij maakt het niet uit of het een conventionele HD of moderne SDD is. De HD behuizing Delock is geschikt voor een 2,5 inch SATA HDD of SDD, die diverse hoogtes mag hebben: 9mm, 12,5mm of 14,5mm. Intern aansluiten gaat via een 22 pins SATA link, extern aansluiten kan via Multiport, in dit geval een combinatie van eSATA en USB 3.0 interface. De behuizing voorziet in een LED die zowel de voeding als het gebruik aangeeft.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 14468504633.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
eSATAp, USB 3.0
 Aansluiting intern
E-SATA
 Accessoires
Behuizing
 Eigenschappen
LED Indicator
 Plug & Play
 Besturingssysteem
Mac OS, Windows 7, Windows Vista
 Geschikt voor
Apple, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
eSATAp-kabel, Handleiding, Schroeven, Schroevendraaier, USB-kabel, Voeding
 Hot swap
Wat zeggen onze experts over deze Delock - Behuizing
 

Voorzien van verschillende aansluitingen

 

Ondersteunt Hot Swap

 

Alleen geschikt voor 2.5 inch schijven

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Maurice Wilms - 12 juni 2018

Het fijne van deze Delock behuizing is naar mijn smaak, dat je er handdisks van 9 tot 14,5 mm in kunt stoppen. Ik heb namelijk een stel van die dingen, uit meerdere computers gehaald en in verschillende diktes (maar wel allemaal 2,5 inch) en vooral ook: verschillende capaciteiten.
De werkwijze die ik bedacht heb is deze: ik stop een der HD's in de Delock-behuizing, kijk wat er nog op staat en hoe groot dat hij is qua capaciteit. Interessante bestanden zet ik over op de 1TB-interne schijf van mijn computer. Vervolgens maak ik een backup op de nieuw geformatteerde schijf van een groep van bestanden (afhankelijk weer van de capaciteit van de schijf). Daarna haal ik de HD uit de behuizing, label hem duidelijk en berg hem op in een droge, vocht- en stofvrije opbergdoos.
Zo heb ik nu een 250GB-schijf vol muziek, een 100GB-schijf vol (oude) foto's en een 100GB-schijf vol software.

De meeste van die bestanden of programma's heb ik nagenoeg nooit (meer) nodig op mijn computer, dus kan ik ze daar eraf gooien, want anders is de interne HD zo overvol. Natuurlijk heb ik wel in een spreadsheetje staan welke bestanden of programma's op welke schijf staan. Als ik dan toch ooit nog dat oude stukje muziek wens te gebruiken, of die set foto's of wat dan ook, dan bouw ik even de specifieke harddisk in in de Delock en haal de bestanden er vanaf. Mag voor sommigen wat omslachtig lijken, maar voor mij werkt het prima en is kosteneffectief. Goed werkende harddisks weggooien vind ik ook gewoon zonde.

7,0
         

JG - 5 maart 2018

Fijne behuizing die ik op deze website kocht
Gebruik hem voor een oude schijf uit de vorige pc
Werkt goed en heel handig als externe HD

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links