Goobay - Behuizing

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay Behuizing HDD-SSD

De Goobay Behuizing HDD-SSD is een handig klein manusje van alles. Het is een perfecte bay voor zowel 2.5' en 3.5' harde schijven met SATA I, II of III. Om precies te zijn: ondersteund worden SATA6G, SATA3G & SATA1.5G. Voor wat betreft de opslag die in de Goobay Behuizing HDD-SSD opgenomen kan worden: verbindingen voor zowel HDD als SSD zijn aan boord. De externe aansluiting betreft een USB3.1 SuperSpeed connectie, die uiteraard achterwaarts compatibel is met de oudere versies USB2.0 en USB 1.1. De behuizing wordt geleverd met zowel een externe voedingsadapter 12V / 2A als een USB C naar USB A-kabel.

Specificaties
Meer over Goobay - Behuizing (Productcode: 12302756983.7403)
 Merk
Goobay
 Aansluiting extern
Micro USB 3.1, USB-C
 Aansluiting intern
SATA
 Accessoires
Behuizing
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
iOS, Linux, Windows
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
 Inclusief
USB-kabel
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Lars V. - 13 augustus 2018

Ik heb in de loop der tijd zeker 12 harde schijven verzameld en bewaard met het idee van "er staan nog wellicht ooit bruikbare dingen op" of "misschien kan ik die nog eens in een andere computer inbouwen". Maar dat was er nooit van gekomen, totdat ik op deze website het grote aanbod aan HD-behuizingen zag. Ik koos de behuizing van Goobay enerzijds omdat ik tevreden ben over een aantal producten van dat merk (o.a. iPhone kabels) die ik al heb en anderzijds omdat deze behuizing duidelijk meerdere typen schijf aan kan. Dus heb ik de Goobay behuizing besteld en na ontvangst ben ik vorige week, toen ik een vrije dag had, eens begonnen de oude schijven er stuk voor stuk in te doen en te testen om te zien of er nog wat op stond en of ze überhaupt nog werkten. Het werd een interessante middag vol terugblikken op oude software (grotendeels toch niet meer te gebruiken nu), oude bestanden, waarvan ik slechts een deel op de huidige computer heb staan, maar ook constateringen van "die kan in de vuilnisbak".

Na alle bruikbare bestanden en een enkel stukje software van de nog werkende schijven afgehaald te hebben, heb ik de grootste gewist en in de Goobay behuizing laten zitten. Die gebruik ik nu als extra backup-schijf. De overieg schijven zijn voorzien van korte beschrijving van type en capaciteit en nu stofvrij opgeborgen. Wellicht komt er eentje ooit nog van pas. En mocht ik ooit weer een losse harde schijf krijgen, dan kan ik die mooi testen in deze behuizing.

8,0
         

Mirjam Girsten - 5 februari 2018

Wij gebruiken de Goobay behuizing voor allerlei typen harddisk van zowel 2,5' als 3,5' die we hier moeten testen en/of leeglezen. Door de brede ondersteuning van typen en maten HD is deze zeer geschikt. Door onze toepassing wordt er niks vastgeschroefd, maar schuiven we het klepje open, plaatsen de te onderzoeken harddrive erin en testen maar. Heel handig.

7,0
         

Girkyo - 21 november 2017

Tamelijk universele behuizing, stevig en breed inzetbaar.
Werd snel geleverd en ik kon zonder probleem ermee aan de slag.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links