Intenso - MemoryCenter - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso MemoryCenter 1 TB


Raakt je interne harde schijf vol, maar heb je geen ruimte meer in je pc om een extra harde schijf te plaatsen? Een stevige externe harde schijf met een hoop opslagcapaciteit, zorg je voor een makkelijke manier om je interne opslagruimte uit te breiden. De Intenso MemoryCenter van 1 terabyte wordt gevoed via een externe netstroomadapter, waardoor je altijd genoeg power hebt om een volledige back-up te maken van jouw bestanden. Verbind de schijf eenvoudig aan je pc via de USB 3.0-kabel die wordt meegeleverd. USB 3.0 is ook compatibel met USB 2.0-aansluitingen, zodat je de schijf ook met oudere apparaten kunt gebruiken.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCenter - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15013276597.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCenter
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
85 MB/s
 Schrijfsnelheid
75 MB/s
 Rotatiesnelheid
5400 RPM
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
 Inch
3.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - MemoryCenter - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Met aan/uit-schakelaar

 

Geen speciale back-up software meegeleverd

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Gert van Warken - 11 juni 2018

Ik heb nu al twee externe harde schijven en van de eerste heb ik geleerd dat een aan/uit knopje op zo'n ding wel handig kan zijn. De ander HD staat gewoon altijd aan, terwijl dat niet nodig is. Dus toen ik een twee bij ging kopen, heb ik daar wel even op gelet. Deze 1TB schijf van Intenso heeft zo'n knopje en alhoewel het misschien een kleinigheidje lijkt, is het voor mij belangrijk want al die apparaten samen vreten toch heel wat stroom weg in een jaar.

7,0
         

Gregor - 16 mei 2018

Ik hou er niet van om alles op computers te bewaren. Ik heb te veel dingen verloren toen mijn oude compter de geest gaf en ik heb geen toegang meer kreeg tot het geheugen. Ik maak regelmatig een back-up van mijn bestanden op deze draagbare harde schijf. Ik heb het zelfs af en toe gebruikt voor mijn werk.
Ik heb foto's, video's, muziek en diverse documenten. Het is een levensredder geweest als ik opnieuw moet formatteren of als een computer zonder voorafgaande kennisgeving crashed (wat me nu al 2x gebeurd is na een update).
Ik heb nog meer dan genoeg ruimte over, dus ik hoop er nog erg lang plezier aan te hebben.

8,0
         

P. v.d. Wael - 3 april 2018

Ik heb deze harddisk van 1 TB gekocht voor mijn iMac en bij het installeren stuitte ik op een probleem. Zo maar aansluiten en aan de slag, dat ging niet. Dus voor wie het niet weet: dan open je het programma 'Schijfhulpprogramma' (in de map 'hulpprogramma's'). Je ziet dan je interne schijf en de externe schijven. Klik op de Intenso en dan op 'wis'. Kies Mac Os Uitgebreid (journaled) en even later kun je aan de slag.
In gebruik is het een heel stille en snelle harde schijf waar ik nu veel plezier aan heb. Er passen enorm veel bestanden op, dus ik heb nu backups van mijn iMac en ook gelijk nog van een oud Macje dat ik gebruik voor de boekhouding. Mocht er ooit iets mis gaan met de computer(s), wat ik uiteraard hoop van niet, dan zijn mijn data in elk geval veilig!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links