Intenso - MemoryCenter - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 79,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 12
3-5 wd
Payment methods

Intenso MemoryCenter 2TB

Het Duitse Intenso hecht veel waarde aan de vormgeving van haar producten. Het bedrijf won dan ook al enkele keren de prestigieuze red dot design award. De complete range van MemoryCenter externe harde schijven past naadloos in het rijtje fraai vormgegeven opslagproductenvan Intenso. In tegenstelling tot de MemoryCase serie met de 2,5 inch disk vind je bij het 2TB Intenso MemoryCenter een 3,5 inch disk terug. De afmetingen zijn dus wat minder compact, maar de behuizing is daardoor wel een stuk steviger en robuuster. De schijf wordt aangestuurd via USB 3.0. Meegeleverd worden een bijpassende USB kabel en een afzonderlijke netvoeding.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCenter - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15012921253.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCenter
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Leessnelheid
85 MB/s
 Schrijfsnelheid
75 MB/s
 Rotatiesnelheid
5400 RPM
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
 Inch
3.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - MemoryCenter - 2 TB - Externe harde schijf - HDD
 

USB 3.0 kabel meegeleverd

 

Geschikt voor meerdere gameconsoles

 

Externe netvoeding nodig

 

Groter dan gemiddelde externe harde schijf (3.5 inch)

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

TruijenW - 12 juni 2018

Handig klein apparaat met een flinke 2TB opslag. Ik stel de aan/uit knop wel op prijs. Ik heb nog een andere externe HD en die mist zo'n knop. Dus die staat altijd aan, of je moet de kabel al uittrekken. Terwijl ik nu de Intenso aan zet als ik hem nodig heb; dat bespaart een beetje stroom en verlengd de levensduur van de schijf naar mijn idee, want hij draait nu toch minder uren.
Als hij leest/schrijft zie je dat ook aan het blauwe LED-licht en dat is ook wel handig.

9,0
         

Mariëlle C. - 19 maart 2018

Ik heb mij wat verdiept in externe harddisks voordat ik uiteindelijk besloot deze van Intenso te kopen. Ik lees dat 3,5' schijven met externe voeding sneller zijn, maar ik koos net deze omdat hij geen extra voeding nodig heeft. Compact, met enorm veel opslagcapaciteit voor weinig geld. Wat dat betreft ben ik zeer tevreden.
Ik heb hem nu een week of vier in huis en kan hem al niet meer missen. Om te beginnen heb ik een berg bestanden die weinig of niet gebruikt werden, van de computer af gehaald en op de externe schijf gezet. Vervolgens heb ik er een backup op gemaakt van alles wat nog op de pc staat. Toen heb ik een opruimprogramma laten lopen (duurde wel een dagje) of de interne schijf van de pc weer op te schonen en defragmenteren. En nu loopt alles hartstikke soepel.

7,0
         

K.W. - 6 februari 2018

Ik kon voor de aanschaf van een nieuwe harddisk kiezen uit een 2,5'-versie, makkelijk, klein, alleen een usb-kabel voor voeding en gegevensoverdracht of deze 3,5'-versie. Iets forser qua formaat èn met een externe voeding. Daar ik hem uitsluitend gebruik voor backup-doeleinden in mijn thuiskantoor, koos ik dus voor deze iets robuustere 2TB Intenso en daar heb ik geen spijt van. Hij staat nu twee maanden te draaien en het gaat allemaal snel en soepeltjes. Ik heb toch wat meer vertrouwen over zo'n versie met aparte voeding en ik verwacht dan ook nog vele jaren plezier ervan te hebben.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links