Intenso - MemoryCenter - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 139,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 3
3-5 wd
Payment methods

Intenso MemoryCenter 4TB

De op een na zwaarste uitvoering van de MemoryCenter serie is het 4TB Intenso MemoryCenter. Behalve de opslagcapaciteit zijn de specificaties hetzelfde als die van de andere leden van de familie. 3,5 inch schijf en USB 3.0 interface zorgen ervoor dat je met deze schijf qua opslag en snelheid even vooruit kunt. Het oog wil ook wat en dat is bij deze externe harde schijf eveneens dik in orde. Een hoogglans zwarte kunststof behuizing én een strak design passen uitstekend bij de goede naam die het Duitse Intenso heeft op het gebied van productontwerp. Het Intenso MemoryCenter 4TB wordt geleverd inclusief USB 3.0 kabel en externe voeding.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCenter - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 14949988350.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCenter
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Tv, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
 Inch
3.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - MemoryCenter - 4 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Gemakkelijke installatie

 

USB 3.0 en 2.0 compatibel

 

Externe voeding nodig

 

Groter dan de gemiddelde externe harde schijf (3.5 inch)

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

H. van Eeckren - 29 augustus 2018

Ik had een half jaar geleden al de Intenso MemoryCenter 2TB gekocht. De interne disk van mijn computer is 'maar' 500GB, dus die was overvol. Daarom heb ik de 2TB externe schijf als aanvulling gekocht en sinds die tijd werk ik met die in totaal 2,5TB aan opslag.
Maar ik realiseerde me, nu de 2TB-schijf al over de helft vol is, dat er altijd een ramp kan gebeuren. Dat kan een crash van de interne harddisk zijn, of de Intenso zou kapot kunnen gaan. Ik hoop en reken erop dat het niet gebeurd, maar àls het gebeurt, dat weet ik helaas ut ervaring, dan gebeurt het op een uiterst ongunstig tijdstip en dan ben je een heleboel van je data kwijt.

Vandaar dat ik besloten heb tot de aanschaf van de 4TB-schijf van Intenso, met externe voeding. Die is nu mijn backup van alles wat op de computer staat plus van de andere 2TB-schijf. Wel zo'n veilig gevoel en heel erg betaalbaar.

8,0
         

FJK659 - 9 juli 2018

Ik ben tevreden met deze harddisk van 4 terabyte. Met USB2 was de schrijfsnelheid nog steeds 38 MB/s, wat beter is dan andere harddisks die ik gehad heb. Met USB3 is hij echt heel snel, maar dat hangt wel af van de bestandsgrootte. Voor meerdere bestanden van maar een paar MB per stuk ligt de snelheid tegen de 100 MB/s aan. Met grotere bestanden gaat het eerst wat langzamer en daarna loopt de snelheid op tot boven de 150 MB/s.
Ik heb de schijf nu ruim 4 maanden in huis en hij werkt betrouwbaar en is vrij stil. Aan te bevelen wat mij betreft dus.

8,0
         

W. Gerrits - 17 oktober 2017

Tevreden met het product

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links