Seagate - 500 GB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate M3 500 GB

Deze harde schijf is de kleinste in de M3 portable serie van Maxtor, een merk van Seagate. Het is een handzame, lichte en vooral ook snelle externe hard disk. Er is bij het ontwerp van de Seagate M3 500 GB met name gelet op onmiddellijke inzetbaarheid. De schijf is vooraf geformatteerd en wordt geleverd inclusief kabel en software. Je kunt hem dus direct uit de doos inzetten. Met behulp van de meegeleverde software kunnen meteen diverse datamanagement taken worden uitgevoerd zoals het maken van een back up en beveiliging van data.

Snelle dataoverdracht

Dit apparaat kan behoorlijk snel werken. De maximale snelheid van dataoverdracht bedraagt bij de Seagate M3 500 GB 5 Gbps. Deze haalt deze fraaie zwarte harde schijf uitsluitend bij koppeling met een USB 3.0 poort en een vergelijkbaar snel apparaat. Uiteraard is deze schijf ook te koppelen met een USB 2.0 poort, de overdrachtssnelheid zal dan lager liggen. Een led geeft daarbij steeds aan wat de schijf aan het doen is. Schrijven en lezen van data, daarbij knippert de led. Standby status wordt weergegeven met een constant oplichtende led.

Specificaties
Meer over Seagate - 500 GB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12194295630.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Opslagcapaciteit
500 GB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Schrijfsnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,3
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

J. van Helveren - 18 mei 2018

Ik heb een computer uit 2012, dus dat heet dan in computertermen al een oudje (net als ik). Maar hij doet het nog goed, al moet ik niet alle nieuwste programma's erop zetten en ook het systeem hou ik braaf bij Windows 7. Het werkt voor mij goed.
Maar mijn zoon vroeg me of ik wel een backup had van mij pc. Want hij zou wel eens een keer kapot kunnen gaan en daar moest ik hem wel gelijk in geven. Dan zou ik alle leuke foto's en filmpjes kwijt zijn. Dus heeft hij me geholpen deze schijf te bestellen.
Toen hij was aangekomen heeft mijn zoon ook even geholpen alles goed te regelen, zodat nu met regelmaat zo'n backup gemaakt wordt en ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken.

7,0
         

PvWingen - 11 december 2017

Fijne, solide harde schijf van het bekende merk Seagate.
Uitpakken, insteken in de usb-poort van de pc en werken maar.
Geen problemen gehad.

7,0
         

Jill - 13 november 2017

Ik heb twee Seagate's gekocht, een voor de Xbox One en een voor de pc. Ze werken allebei goed. Het overzetten van bestanden ging vlotjes en qua leessnelheid (vooral handig bij de Xbox) voldoen ze ook.
Het was een goede koop.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links