Seagate - Backup Plus Slim - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate Backup Plus Slim 2 TB externe harde schijf

De Seagate Backup Plus Slim 2 TB externe harde schijf sluit je aan op een USB 3.0 poort. Aansluiten op een USB 2.0 poort is ook mogelijk, maar dan bereikt hij niet de hoge snelheden die hij zal hebben op een 3.0 poort. Hij krijgt zijn voeding via de meegeleverde USB kabel. Hierdoor heb je geen onhandige adapter nodig. De maximale gegevensoverdracht van dit product is 120 MB per seconde. Dit opslagmedium is geschikt voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS, PS3, PS4, Xbox 360 & Xbox One. Let er wel even op dat wanneer je hem wilt gebruiken op een Mac je het bijbehorende NTFS-stuurprogramma moet installeren.

Overige informatie

Back-ups van foto’s, video’s en andere bestanden kunnen eenvoudig worden gemaakt met de bijhorende back-up software. Deze software is bij Seagate te downloaden. Door zijn kleine formaat kan je de Backup Plus Slim 2 TB externe harde schijf gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld een laptoptas of een jaszak. Zijn afmetingen zijn namelijk maar 113.5 x 76 x 12.1 mm. Door zijn LED indicator kan je zien of de hij bezig is met het lezen of schrijven van bestanden. Zo weet je ook wanneer het veilig is om hem te ontkoppelen zonder dataverlies.

Specificaties
Meer over Seagate - Backup Plus Slim - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12133309716.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Backup Plus Slim
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
Micro USB 3.1
 Eigenschappen
LED Indicator, Mobiele App
 Geschikt voor
Android, Apple, iOS, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zilver
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Auto back-up, Mobile back-up, Social media back-up
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Huub Venteren - 17 juli 2018

Goed werkende harde schijf die met de USB3-verbinding prima in staat is om mijn bronmateriaal voor After Effects snel te laden zonder dat ik ze op de interne schijf hoef te zetten. De schijf geeft een stabiele indruk en ik hoop dat ik er lang plezier van ga hebben.

7,0
         

Ernst K. - 10 juli 2018

Ik kopieer 100GB aan bestanden in minder dan 15 minuten en dat is een heel stuk sneller dan met mijn oude USB2-schijf. Of die snelheid dan het maximale is, wat deze schijf zou moeten leveren, dat kan ik niet beoordelen. Maar ik vind hem snel en hij werkt verder goed.

8,0
         

GMX344 - 10 mei 2018

Heel goede schijf van Seagate die perfect samen werkt met mijn PlayStation4. Ik heb hem nu al een maand in gebruik en geen enkel probleem ervaren. Hij is snel en stil en met 2TB ook groot genoeg.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links