Toshiba - Canvio Basics - 3 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Toshiba Canvio Basics 3 TB externe harde schijf

De Toshiba Canvio Basics 3TB externe harde schijf is een compacte opslagmedium met een formaat van 119 x 79 x 15 mm. Door zijn micro USB 3.0 aansluiting kan hij razendsnel bestanden over en weer zetten. Hiervoor moet het apparaat waarop de harddisk is aangesloten wel beschikken over een USB 3.0 aansluiting. Hij is ook te gebruiken in combinatie met Universal Serial Bus 2.0, alleen is de snelheid van de dataoverdracht dan aanzienlijk minder snel. De bijbehorende kabel wordt meegeleverd bij dit product. Wanneer je de harddisk wilt gebruiken op meerdere platformen is dit ook mogelijk, hij is geschikt voor Apple, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360 en Xbox One. Zijn voeding krijgt hij via de USB aansluiting, daarom heeft hij geen losse voeding nodig. Hierdoor is hij gemakkelijker mee te nemen en hoef je je geen zorgen te maken of je een stopcontact in de buurt hebt.

Opslagcapaciteit en overige info

De Toshiba Canvio Basics 3TB externe harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 3 terabyte, waardoor hij zeer geschikt is voor het maken van grote back-ups. Even ter vergelijking: Wanneer we ervan uitgaan dat een liedje (mp3 bestand) ongeveer 4 MB in beslag neemt, passen er ongeveer 750.000 liedjes op. Hij is NTFS geformatteerd. Hij is Plug & Play, dat wil zeggen dat hij zonder installatie direct te gebruiken is wanneer je hem insteekt. Een klein nadeel is dat wanneer je de harddisk wilt gebruiken voor Mac, hij voor gebruik geformatteerd moet worden met het HFS+ bestandssysteem. Zijn LED indicator geeft aan of er op dat moment bestanden gelezen of geschreven worden, zo weet je wanneer je hem kunt loskoppelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dataverlies.

Specificaties
Meer over Toshiba - Canvio Basics - 3 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 11994273973.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Toshiba
 Serie
Canvio Basics
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
3 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Plug & Play
 Geschikt voor
Apple, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Toshiba - Canvio Basics - 3 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Plug and Play, direct aan de slag

 

USB 3.0 en 2.0 compatibel

 

Formatteren nodig voor gebruik op ander besturingssysteem dan Windows

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Janou Itterson - 26 juni 2018

Ik heb tot nu toe gewerkt met de (oude) schijven die ik ooit zelf kocht, of weer eens kreeg van een vriendin of kennis. Ik had er nu vier op mijn bureau staan naast de computer, met capaciteiten van veel minder dan 1GB tot eentje van 250GB. Allemaal met zo'n externe voeding, dus het was een dradenwirwar en nam enorm veel plaats in. Kort geleden zag ik bij een vriendin zo'n klein zwart kastje naast haar laptop en dat bleek een 1TB harddisk te zijn. Die had ze ook in deze webshop gekocht, dus toen ben ik ook eens gaan kijken. En kwam dus uit bij deze 3TB schijf van Toshiba. Voor een prijs.... die is toch om te lachen.
Nou ja, ik klaag niet; ik ben dik tevreden. Installatie stelde niks voor en toen ik de inhoud van alle andere schijven erop gekopieerd had, was er nog lang niet 1TB 'op'. Dus ik kan hier heel lang mee vooruit. En weg al die oude troep met kabels en al.

En het leuke is nu ook: ik kan de harde schijf zo even loshalen en meenemen, iets waar ik met die oude dingen niet eens aan gedacht zou hebben.

8,0
         

Renee Backer - 20 juni 2018

Mijn PS4 herkende de nieuwe harddisk eerst wel, maar kort daarna kreeg ik een foutief format melding. Dus maar even geformatteerd en alles werd herstart. Daarna kon ik de games meteen wegschrijven naar de Toshiba harde schijf, zonder problemen. Natuurlijk heb ik op de PS4 ook ingesteld dat hij alle saves wegschrijft naar de externe harddisk. Nu heb ik de interne PS4-harddisk vrij voor die bestanden die hij nodig heeft om vlot te kunnen werken.

7,0
         

WvL - 23 april 2018

Goede externe harde schijf voor weinig geld. Maar wel met een forse capaciteit van 3TB.
Het is niet de stilste harddisk die ik heb, maar het kan ermee door.
Het is wel onvoorstelbaar te bedenken dat je een compleet kantoor vol boeken, ordners, foto-albums en videobanden in digitale vorm in je tas meeneemt!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links