Toshiba - Canvio Basics - 500 GB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Toshiba Canvio Basics 500 GB

Dankzij de USB 3.0-aansluiting van deze externe harde schijf, sla je in een mum van tijd al je bestanden op. Omdat er geen software geïnstalleerd hoeft te worden om deze 500 GB Toshiba Canvio Basics te gebruiken, kun je hem direct vanuit de verpakking gebruiken. Dankzij de tijdloze zwarte vormgeving van de schijf, ziet hij er altijd prima uit, of je hem nou voor zakelijke of persoonlijke doeleinden gebruikt. De schijf hoeft alleen maar gevoed te worden met de bijgeleverde USB-kabel, dus je hebt geen extra stopcontact nodig. Het apparaat weegt slechts 230 gram en is 79 x 15 x 119 mm groot, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. De schijf wordt geleverd in een NTFS-bestandssysteem, maar kan net als alle andere schijven worden geformatteerd naar elk ander bestandssysteem.

Specificaties
Meer over Toshiba - Canvio Basics - 500 GB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15417502606.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Toshiba
 Serie
Canvio Basics
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
500 GB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Plug & Play
 Geschikt voor
Apple, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Wat zeggen onze experts over deze Toshiba - Canvio Basics - 500 GB - Externe harde schijf - HDD
 

Direct klaar voor gebruik

 

Geen speciale back-up software

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,3
         

Gemiddelde uit 7 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

GW - 7 maart 2018

Ik heb al twee van die Toshiba harde schijven en ik ben erg blij. Tot nu toe heeft alles soepel gewerkt. De harde schijf is snel en levert wat hij belooft. Ook optisch is de harde schijf aantrekkelijk, wat niet onbelangrijk is met een externe harde schijf, denk ik. Het ligt goed in de hand, is klein en heeft een ergonomische vorm. Bovendien maakt de harde schijf vrijwel geen geluid. Allemaal duidelijk! Ik kan het alleen maar aanraden!

7,0
         

Kars Swender - 19 december 2017

Ik was op zoek naar een kleine, lichtgewicht harde schijf voor mijn systeem back-up, met voldoende schijfruimte. Mijn keuze viel op de kleine "Canvio Basics" van Toshiba met 500GB opslagruimte. De levering werd snel en correct. De inbedrijfstelling werd door mij onmiddellijk en zonder problemen uitgevoerd, omdat de HDD al geformatteerd was met NTSC. Geweldig. Voor BackUps gebruik ik Acronis True Image 2018. Deze softwareoplossing is zeer eenvoudig te gebruiken. De harde schijf wordt direct na de verbinding herkend en draait betrouwbaar en stil op de achtergrond. De warmte-ontwikkeling is beperkt. Ik zou dit product zeker nog eens opnieuw kopen.

6,0
         

Otto Klevens - 9 oktober 2017

Ik had een harde schijf nodig om mijn foto's en videobestanden af te spelen - UHD, MP4, MOV, MTS op 4K TV.
WD harde schijf gaven me eerder alleen problemen: beeld bevroren, opgeslagen, bestanden niet herkend etc. en daarom ging terug.
Deze Toshiba is zeer snel, absoluut stil, warmt nauwelijks op en loopt zonder problemen bij het afspelen van mijn bestanden.
Origineel is dit geheugen geformatteerd in NTFS.
Om problemen met het afspelen van verschillende videoformaten incl. 4K op TV te voorkomen heb ik de de harde schijf geformatteerd tot exfat.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links