Verbatim - Store 'n' Go - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Verbatim Store 'n' Go 4 TB externe harde schijf

De Verbatim Store 'n' Go 4 TB externe harde schijf maakt gebruik van USB 3.0 SuperSpeed. Dit geeft hem een razendsnelle data overdracht (4800 Mbit per seconde). Hij is ook te gebruiken op USB 2.0 aansluitingen, alleen is de dataoverdracht dan minder snel. De voeding krijgt hij via de meegeleverde USB kabel, dit betekent dat hij geen losse voeding nodig heeft en daarom ook erg gemakkelijk mee te nemen is. Hierdoor (en doordat hij geen software nodig heeft om te functioneren) is dit product klaar voor plug n play. Dit opslagmedium is compact, hij is 119 x 81 x 20 mm groot. Ondanks het kleine formaat heeft hij een opslagcapaciteit van 4 TB. Daardoor is hij geschikt voor grote back-ups. De rotatiesnelheid is 5400 RPM. Hij is geschikt voor Linux, Windows en Mac OS.

Software

De Store 'n' Go externe harde schijf is geformatteerd in het NTFS bestandssysteem, Mac-gebruikers zullen hem daarom eerst moeten formatteren in het HFS+ bestandssysteem voordat zij deze kunnen gebruiken. Hiervoor kunnen zij de Verbatim VHD Formatter gebruiken die zich reeds op het opslagmedium bevindt. Tevens is er ook Nero Backup-software bij dit product inbegrepen. Hiermee kan er gemakkelijk een back-up worden gemaakt van je bestanden. Hiermee kan je ook automatisch back-ups laten maken op dit opslagmedium op een vooraf ingestelde tijd. Deze programmatuur van Nero is helaas niet compatibel met Mac OS. De Green Button-applicatie zorgt ervoor dat de schijf niet draait wanneer deze niet gebruikt wordt, waardoor de levensduur van het product verlengd wordt. Hiermee kan de onderbreking ingesteld worden tussen de 10 en 120 minuten, of instellen dat hij helemaal niet onderbroken wordt.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 23280480608.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zilver
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,8
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Ortec Wryslac - 12 juni 2018

Ik moest een nieuwe externe harde schijf hebben voor backup van mijn zeer uitgebreide muziekbibliotheek en samples-collectie. Na enige uitzoekerij uit het ruime aanbod, kwam ik uit bij deze fraai zilverkleurige (het oog wil ook wat) Verbatim van 4TB. Dat is gelijk vier keer meer dan mijn oude USB2-schijf en zoals al gauw bleek: ook een heel stuk sneller!
Een genot om mee te werken; prima schijf.

10,0
         

Jan Salden - 1 mei 2018

Erg mooie, snelle harde schijf met een capaciteit waar je 'u' tegen zegt. Een paar jaar geleden nooit gedacht dat ik nu dit bedrag zou betalen voor zoveel opslagcapaciteit! Ben benieuwd hoeveel terabyte het over een paar jaar gaat zijn.
Wat de schijf zelf betreft: hij snel, hij is mooi, voeding is makkelijk via een usb-kabeltje en dus kan ik stellen dat hij helemaal voldoet aan mijn wensen.

9,0
         

Gwen Schouten - 2 april 2018

Echt hartstikke veel ruimte om alles op te slaan, 4 terabyte.
Een mooi kastje waar je wel mee voor de dag kunt komen.
Hij is razendsnel, zeker vergeleken met de usb-stick waar ik tot nu toe mee moest werken. Alhoewel, die was maar 32GB en dat is natuurlijk een lachtertje, vergeleken met 4TB.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links