Verbatim - Store 'n' Go - 5 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Verbatim 5TB HDD

De Store ‘n’ go serie van de gerenommeerde fabrikant van harde schijven Verbatim kenmerkt zich door een bijzonder design dat wel iets weg heeft van de structuur van een reep pure chocola. Maar dan niet in het bruin, wel in stijlvol zwart. Onder de motorkap vind je een bijzonder krachtige opslagplek voor 5TB, meer dan voldoende voor vrijwel alle dataverzamelingen zoals video’s, foto’s en muziekbestanden. Concreet: 10.000 films, meer dan 1 miljoen muziekfiles en zelfs meer dan 2 miljoen fotobestanden passen op de Verbatim 5TB HDD.

Snel en simpel

De Verbatim 5TB HDD is door onder meer zijn USB 3.0 aansluiting in staat om data over te dragen met een snelheid van bijna 5Gbps. Dit geldt dan wel onder ideale omstandigheden. Heb je bijvoorbeeld geen USB 3 tot je beschikking maar wel een USB 2 poort, dan zakt de snelheid. Wat blijft is het gemak waarmee je deze schijf aansluit en in gebruik neemt. Zo heeft het apparaat geen aparte voeding nodig maar haalt zijn stroom uit de USB connectie. De schijf is geformatteerd voor NFTS, HFS+ formattering is mogelijk via de Verbatim VHD formatter.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go - 5 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 10210928288.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go
 Opslagcapaciteit
5 TB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Schrijfsnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,3
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Arnold C. - 14 mei 2018

Ik kocht deze schijf, niet de goedkoopste, omdat ik een goede, veilige en vooral grote harde schijf wilde hebben voor een totaal-backup oplossing. Ik heb al drie harddisks, allemaal met externe voeding en samen 1,5 TB aan opslag. De complete inhoud van die schijven paste natuurlijk met gemak op deze Verbatim 5TB. Ik hou de oude schijven nu als archief en gebruik de nieuwe 5TB als hoofd-opslag. Het archief is nu van mijn bureau verdwenen, dus dat scheelt ook nog eens enorm veel ruimte, want de 5TB-Verbatim neemt amper plaats in!

8,0
         

MV - 19 februari 2018

Als MKB-er is het natuurlijk van levensbelang dat al je data veilig en goed zijn opgeslagen. Er zijn partijen die je oplossingen aan de hand willen doen die vast goed zijn, maar ook goed geld kosten. Wij kozen voor ons bedrijfje voor een tweetal Verbatim HD's. Waarom 2? Een hangt aan de pc en maakt dagelijkse backups van alles wat er gebeurd. Aan het einde van de werkdag wordt die opgesloten in de kluis.
Nummer twee is bij mij thuis en die neem ik elke vrijdag mee voor een wekelijkse backup. Wij denken dat we op deze manier een goede en betaalbare backup-oplossing hebben voor een heel acceptabel bedrag. Temeer daar we de investering in drie jaar afschrijven en dan zijn de kosten helemaal om te lachen.

6,0
         

Olly Winckers - 15 augustus 2017

Ik gebruik deze in combinatie met de bijgeleverde Nero Backup software voor het veilig opslaan van al mijn bestanden, films en fotomateriaal. Werkt snel en goed. Ik ben er tevreden mee.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links