Verbatim - Store 'n' Go Portable - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 49,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 70
4-8 wd
Payment methods

Verbatim Store ‘n’ Go 1TB externe harde schijf zilver

De zilveren variant van de Verbatim Store ‘n’ Go 1TB is dankzij de plug and play functie gemakkelijk aangesloten en in gebruik genomen. Na het aansluiten van deze externe harde schijf is deze namelijk direct verbonden en kun je jouw bestanden gaan overdragen. De meegeleverde USB 3.0 kabel zorgt niet alleen voor een "Super Speed" dataoverdracht, maar voorziet de schijf ook direct van stroom. Externe voeding is dus niet nodig. Hierdoor is het apparaat makkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij is maar 2.5 inch groot en weegt ongeveer 180 gram, je steekt hem dus zo in je laptoptas en hebt overal beschikking over jouw bestanden. Hoewel het product zelf voorzien is van een USB 3.0 interface is het uiteraard ook backwards compatible met apparaten met een USB 2.0 aansluiting.

Extra info en software

De Verbatim Store ‘n’ Go 1TB is niet alleen licht en compact, maar ook energiezuinig door de bijgeleverde Green Button-software. Met dit programma kun je kiezen voor verschillende energiebesparende standen, die ervoor zorgen dat de schijf ook als hij aangesloten is op een laptop, niet zal draaien wanneer hij niet daadwerkelijk gebruikt wordt. Een led-indicator op de externe harde schijf geeft aan wanneer er dataoverdracht plaatsvindt. Het product is FAT32 geformatteerd en is hierdoor geschikt voor gebruik met besturingssystemen Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 en Windows Vista. Voor het gemakkelijk maken van back-ups of het instellen van automatische periodieke back-ups wordt ook Nero BackItUp Esentials software meegeleverd. Dit programma werkt helaas niet op Mac OS.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go Portable - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 23280332548.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zilver
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Marie-Katrien - 2 september 2018

Ik kocht de zilveren versie van de Verbatim harde schijf omdat ik die natuurlijk mooier vind dat de (saaie) zwarte. Verder zullen ze wel hetzelfde zijn. De mijne werkt goed en is heel gemakkelijk in gebruik.

7,0
         

B.v.L. - 11 juni 2018

Ik heb al eerder een Verbatim disk gekocht en die werkt naar tevredenheid, dus nu ik een tweede wilde, heb ik gewoon weer dezelfde besteld, alleen in een ander kleurtje. Dan zijn ze makkelijker uit elkaar te houden als ik ze meeneem.

8,0
         

Paul Genuchten - 26 april 2018

Fijne, betaalbare harde schijf met snelle toegangstijden en stabiele werking.
Aan te bevelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links