Verbatim - Store 'n' Go Portable - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 54,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
4-8 wd
Payment methods

Verbatim Store ‘n’ Go 1TB externe harde schijf

De Verbatim Store ‘n’ Go 1TB is een hoogwaardig opslagmedium dat door gebruik van een USB 3.0 “Super Speed” interface zorgt voor een snelle dataoverdracht. De overdrachtsnelheid is hiermee tot wel tien keer sneller dan een externe harde schijf met USB 2.0 interface. Uiteraard is het product wel backwards compatible met de USB 2.0 standaard, zodat je deze wel gewoon kunt gebruiken op jouw laptop of PC met USB 2.0 aansluiting. Deze externe harde schijf heeft geen externe voeding nodig, de bijgeleverde USB 3.0 kabel zorgt zowel voor stroomaanvoer als voor het overdragen van jouw bestanden. Daarnaast is hij voorzien van plug and play; je hoeft hem maar in te steken en hij is klaar voor gebruik. De led-indicator op het apparaat geeft aan of er data-overdracht plaatsvindt, waardoor je altijd weet wanneer je de schijf veilig kunt verwijderen.

Extra info en software

De Verbatim Store ‘n’ Go 1TB weegt maar ongeveer 180 gram en is 2.5 inch groot. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in het zijvak van je laptoptas om op elk moment een back-up te kunnen maken of gebruiken. Het product is FAT32 geformatteerd en is daardoor geschikt voor gebruik met besturingssystemen Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 en Windows Vista. Hij wordt geleverd met Nero BackItUp Esentials software, een programma dat het onder andere zeer gemakkelijk maakt om periodieke back-ups in te plannen. Deze software is helaas niet compatibel met Mac OS. Naast de back-up software wordt ook energiebesparende Green Button-software meegeleverd, die ervoor zorgt dat de vaste schijf niet draait als het apparaat niet wordt gebruikt. Wanneer deze wel draait, is de rotatiesnelheid 5.400 rpm. Uiteraard kun je met deze software zelf instellen wanneer je wil dat de schijf wel draait, of eventueel de energiebesparende stand uitzetten om op elk moment data te kunnen overdragen.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go Portable - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 23280339951.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 7 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Mel Frissen - 8 juli 2018

Ter vervanging van mijn oude 240GB externe schijf met aparte voeding heb ik deze 1TB schijf gekocht op uw website. Ik keek eerst naar de 500GB-versie, maar bedacht me dat ik voor weinig geld meer de dubbele capaciteit krijg. Ook al heb ik nog "maar" iets van 200GB aan bestanden en zou de 500-versie dus groot genoeg zijn, je wordt toch inhalig denk ik. Nu kan ik lang doorgroeien met bestanden en hoef ik in elk geval niks weg te gooien!

7,0
         

Ger Winkens - 18 juni 2018

Na gewend te zijn aan het werken met een 240GB interne schijf plus nog een stuk of wat 16 en 32GB USB-sticks is het hebben van een - zéér portable! - 1 terabyte externe schijf echt een hele verademing. Ik had zo'n beetje gedacht dat ik wel een nieuwe computer zou moeten kopen omdat de interne schijf zo vol en langzaam was, maar nu kan hij nog zeker een hele tijd mee. Deze harde schijf is snel en er past erg veel op. Nadat ik alles had overgezet, heb ik de interne schijf gewist en opnieuw geïnstalleerd. Alleen het systeem en de noodzakelijke software. De rest staat nu allemaal op deze snelle externe schijf. En het werkt prima!

Ik ben me er nu wel van bewust geworden dat ik nog een tweede disk moet kopen, die dan als backup dient, want als er iets gebeurt met deze schijf, dan ben ik zwaar de pineut.

9,0
         

Jens v.L. - 14 juni 2018

Handig en klein apparaatje met veel opslagruimte.
Gekocht, snel geleverd en gelijk aan de slag met backups.
Nu verder geen omkijken meer naar; loopt allemaal vanzelf.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links