Verbatim - Store 'n' Save - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 139,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 4
3-5 wd
Payment methods

Verbatim Store 'n' Save 4 TB externe harde schijf

De Verbatim Store 'n' Save 4 TB externe harde schijf is te gebruiken voor Windows, Linux en Mac systemen. Hij is geformatteerd in het NTFS bestandssysteem. Hiermee is hij compatibel voor Windows systemen, maar voor Mac OSx zal hij voor gebruik geformatteerd moeten worden in het HFS+ bestandssysteem. Deze formattering kan uitgevoerd worden met de aanwezige Verbatim VHD Formatter. Hij is voorzien van een USB 3.0 aansluiting, deze aansluiting is aanzienlijk sneller dan een USB 2.0 aansluiting. Uiteraard is dit product ook te gebruiken in combinatie met een 2.0 aansluiting, maar dan zonder de snelheid van een 3.0 aansluiting.

Aanwezige software

De Green Button-software zorgt ervoor dat de Store 'n' Save 4 TB externe harde schijf niet draait wanneer hij niet gebruikt wordt. Dit kan handmatig aangezet worden, of wordt aangezet na 10 tot 120 minuten. Het is ook mogelijk deze onderbreking uit te zetten. Met de Nero Backup-software kunnen er back-ups gemaakt worden op het opslagmedium. Tevens kan een automatische back-up ingesteld worden om back-ups te maken op vooraf ingestelde tijden. Hij heeft USB REC & Play, dit betekent dat hij het opnemen of afspelen via USB ondersteunt.


Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Save - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12623936138.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Save
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,0
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

6,0
         

LH - 17 april 2018

Dit is niet de snelste schijf die ik inmiddels heb, maar het is wel van alle schijven die ik heb de goedkoopste met de meeste terabytes!
Ik heb hem gekocht voor het draaien van backups in de achtergrond en vooral op momenten dat ik toch niet thuis ben (de computer staan nagenoeg altijd aan). Dus ook al is hij wat langzamer, ik heb er geen last van. Zolang de backups maar gedraaid worden en ik hem kan gebruiken om bestanden terug te halen als er een keer iets fout gaat.

8,0
         

L. van Hovingen - 23 februari 2018

Ik ben al jaren een actieve amateur-filmer. In de afgelopen twee jaar heb ik alle films die ik in de loop van de jaren gemaakt heb, van tape laten overzetten op DVD. Vorig jaar heb ik me een nieuwe, snellere pc gekocht en ben ik begonnen alle filmmateriaal daarop te zetten. Maar de interne 500GB schijf was toch sneller vol dan ik gedacht had, dus moest ik een andere oplossing daarvoor zoeken. Zoekend op deze website naar externe harde schijven kwam ik deze Verbatim tegen van maar liefst 4TB.

Nu ben ik al een weekje bezig (niet continu natuurlijk, maar als ik tijd en zin heb) om alles van de DVD's over te zetten op de nieuwe harddisk. Ook ben ik bezig met wat van het oude materiaal te bewerken en daarna om te zetten in FAcebook-fornaat. Daar post ik dan sommige, algemene films op en dat gaat tot nu toe allemaal lekker. Het is echt fijn om zo alle oude fimmateriaal weer opnieuw tot leven te kunnen brengen.

7,0
         

VM - 10 oktober 2017

Redelijk snelle schijf met veel opslag.
Geformatteerd en aan de tv gekoppeld.
Prima voor opnemen en afspelen van allerlei films en series.
Aan te bevelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links