Externe harde schijf - HDD - Verbatim - Store 'n' Go - 1 TB Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,7
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Maud Weusten - 12 juni 2018

Ik heb nu twee van deze Verbatim 1TB harde schijven en ben er tevreden mee. Ik werk de hele dag in Photoshop en maakt vaak enorm grote bestanden. Totdat op een dag mijn computer-schijf zó vol was, dat de computer crashte. Gelukkig kreeg ik hem toch weer aan de praat en toen heb ik de eerste 1TB externe schijf gekocht om het grootste deel der werkbestanden daarop te zetten. De schijf is snel genoeg dat ik in Photoshop niet merk of ik nu aan een bestand werk op de interne of op de externe harde schijf. Ik bewaar nu alleen nog het geproduceerde eindbestand op de interne HD, terwijl ik dus op de externe schijf een of meerdere werkversies van een bestand heb staan. Na verloop van tijd gooi ik sommige werkbestanden weg, omdat ze gewoon niet meer nodig zijn. Dat systeem werkt zo prima, totdat ik me bedacht dat de interne- of de externe schijf altijd op een kwade dag kapot kunnen gaan. Dus heb ik me de tweede Verbatim gekocht en gebruik die nu uitsluitend voor backups. Volgens mij kan er nu niks meer mis gaan.

8,0
         

Ermie G. - 23 april 2018

Wat mij vooral beviel aan deze harddisk, is de meegeleverde backup software van Nero. Ik heb die zo ingesteld dat er elke week een volledige backup gemaakt wordt. Dat geeft een zeker gevoel, zeker nu je steeds meer bestanden op je laptop hebt staan. Als daar iets mee gebeurt en je bent alles kwijt, dan heb je natuurlijk enorme spijt dat je deze aanschaf niet gedaan hebt.
Mij gaat dat in elk geval niet gebeuren, al hoop ik dat ik de backup eigenlijk nooit nodig heb en dat de interne harde schijf het nog lang blijft doen.
Maar feit is, dat als ik tzt een nieuwe laptop moet kopen (deze is al vier jaar oude), ik alle bestanden zo vanaf de externe schijf op de nieuwe computer zal kunnen zetten.

9,0
         

Henry Packbier - 17 januari 2018

Mooie schijf van Verbatim, een merk waar ik nog twee producten van heb.
Deze werkt naar volle tevredenheid: hij is snel, hij is licht en makkelijk mee te nemen.
Goede aankoop.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links