Externe harde schijf - HDD - Intenso - MemoryCase - 4 TB Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,1
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (7 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Guus Langen - 24 september 2018

Ik gebruik deze 4 Terabyte harddisk naast mijn eerder gekochte èn duurdere 1 TB harddisk met thunderbolt en ik vind hem zeker zo snel. Waar je vroeger nog blij was met harddisken van een paar honderd MB, is nu een 1 TB-disk al veel te snel vol. Dus kocht ik deze 4 TB, zodat ik even vooruit kan.

9,0
         

Har Craenen - 8 juli 2018

Met zijn USB 3.0 aansluiting is dit een mooi kleine en snelle externe harddisk die mij uitstekend bevalt. Ik heb hem aan de computer aangesloten en ben begonnen met een grote backup-actie. Via de software ingesteld dat de diverse delen van mijn bestanden (afbeeldingen, films, documenten) naar mijn keus dagelijks of wekelijks worden gebackupped. Verder geen omkijken meer naar. Geluid is minimaal en absoluut niet hinderlijk. En ga ik een paar dagen weg of op vakantie, dan trek ik hem los en berg hem op een veilige plaats op. Heel geruststellend gevoel.

7,0
         

M. van Baalen - 11 juni 2018

Onvoorstelbaar hoeveel opslag je krijgt voor deze prijs. Ik ben nog van de tijd dat we op het werk een externe 5 MB harddisk kochten voor ruim 1500 gulden (zeg maar 700 euro) en die was dan formaat halve schoenendoos.
Nu heb ik deze externe harddisk van formaat sigarettenpakje met een capaciteit die 800.000 keer zoveel is! En ontzettend veel sneller ook nog.

7,0
         

anoniem - 18 april 2018

Ik had een nieuwe harde schijf nodig om mijn vakantiefoto's en video's op te slaan. De Intenso Memory Case 4 TB is erg handig omdat het slechts 13 x 8 x 2 cm meet. Dat past in iedere tas of binnenzak van het colbert. De USB-aansluiting is standaard, de toegangstijden zijn zeer snel voor mij. En ze is ook heerlijk stil.

8,0
         

Isman - 1 maart 2018

Ik heb enorm veel foto's en vooral films die ik wel wil bewaren, maar niet permanent op de interne harddisk van m'n computer nodig heb. Dan blijkt deze 4 TB externe schijf een perfecte oplossing te zijn. Het heeft een tijd geduurd voordat ik alles van de diverse locaties en mappen op de schijf had staan, maar nu de klus gedaan is, geeft dat veel orde. Ik kon de gewone harddisk daarna opschonen, zodat die nu ook weer sneller werkt.

7,0
         

Louise Frens - 15 februari 2018

Voor dit geld een prima externe harde schijf. Ondanks dat hij usb3 heeft, is hij niet supersnel, zeker als je enorm veel films wil opslaan. Maar als het werk eenmaal gedaan is en al je bestanden staan er op, dan is het (automatisch) bijhouden kinderspel, dus wie klaagt er dan? Ik in elk geval niet.

7,0
         

Laioo435 - 12 december 2017

Ik bestelde deze Intenso 4TB harddisk en twee dagen later had ik hem in huis. Niks mis mee allemaal. Maar... toen ging ik al mijn data erop zetten en dat betekende niet dat ik de 2,4 TB die ik erop wilde hebben in één keer erheen sleepte, maar map voor map. Dat ging goed, alleen toen ik moest stoppen om andere dingen te doen en de volgende dag (na een herstart van de computer verder wilde gaan, moest ik eerst de schijf herstellen. En dat bleek iedere keer gevraagd te worden als ik de schijf van de stroom/usb afgehaald had. Dus heb ik maar niet langer gewacht en de schijf helemaal gewist om daarna een tweede poging te wagen al mijn data er op te zetten. Nu ging het goed; geen verzoeken voor schijfherstel meer. Fluisterstil doet de schijf nu zijn werk en ik ben nu dus 100% tevreden.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links