Externe harde schijf - HDD - Intenso - MemoryCase - 2 TB Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,1
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (4 reviews)
 
 
 (4 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Tom - 12 september 2018

Ik kreeg dit artikel omdat ik herhaaldelijk teleurgesteld was door WesternDigital en iets nieuws wilde proberen.
Het apparaat is erg handig en eenvoudig in ontwerp. De twee USB-stekkers van de kabel zijn eigenlijk nooit nodig op hetzelfde moment, je kunt ook alle gegevens overbrengen naar een plug. De kabel kan echter wat langer zijn.
Het vakmanschap is relatief goed. De randen zijn een beetje scherp en ik moest de behuizinghelften op een bepaald moment in vorm brengen, zodat ze goed zouden klikken. Maar nu is alles geweldig en het was geen groot probleem om deze verandering aan te brengen.
Wat een beetje problematisch is, zijn de niet-bestaande glijvoeten. Hierdoor gedraagt ​​de harde schijf zich op de meeste oppervlakken alsof deze zich op ijs bevindt. Dit heeft er zelfs toe geleid dat bij een zorgeloze herpositionering van mijn laptop de harde schijf van de tafel op de tegels is gevallen. Ook hier weer het pluspunt, het werkt nog steeds en vertoont geen tekenen van geweld.

Dit is geen langetermijntest, maar tot nu toe ben ik niet teleurgesteld. Als dat verandert, zal er zeker een addendum komen

7,0
         

Peter van den Hoog - 11 april 2018

Ik ben erg blij met deze externe. Het is klein en stil, u hoeft alleen op te letten voor elektrostatische lading, omdat de behuizing is gemaakt van plastic en binnen een paar seconden alle pluizen wordt aangetrokken door de lucht. Het is het beste om een ​​schaal te hebben die ertegen beschermt. Je kunt ze ook gebruiken met een standaard USB-kabel met micro-aansluiting, je hebt alleen de meegeleverde Y-USB-kabel nodig als de poorten te zwak zijn.

Wie is geïrriteerd dat de harde schijf niet wordt geaccepteerd door de ontvanger:
Het formaat is NIET FAT32 !! Helaas kan niet worden achterhaald wat er precies is vooropgesteld. Windows kan de harde schijf alleen converteren naar NTFS en exFAT. Met Linux is het echter ook mogelijk om te formatteren naar andere indelingen, waaronder FAT32. Mijn ontvanger herkende de harde schijf (lampje brandt groen), maar het schold me uit dat de harde schijf niet voldeed aan de vereiste vereisten (de enige waren FAT32 en 1 TB groot). Na het opnieuw formatteren met Knoppix werkte het hele ding zonder problemen en begon het licht aan het begin te knipperen (dus alles was geladen en alles herkend).

Ik hoop dat ik veel mensen hetzelfde leed kan besparen met deze informatie. Ik heb een S-HD 200 HD + -ontvanger, dus een ouder model van het bedrijf Triax / Hirschmann.

10,0
         

Niels - 30 maart 2018

Hallo!
Ik kocht de externe harde schijf specifiek voor het opnemen en weergeven van tv-uitzendingen. Ik wilde veel rommel vermijden (de harde schijf heeft alleen de USB-poort (2x)) en genoeg ruimte voor tv-uitzendingen die ik niet voor altijd wil opslaan. In combinatie met de "Smart" -lezer kan ik tv-programma's opnemen terwijl ik weg ben (zoals de Formule 1, enz.) En ze op elk moment bekijken op de Reseiver of een andere tv. Dan wordt het programma verwijderd of op de pc opgeslagen, of ...?.
De kleine harde schijf werkt tot mijn volle tevredenheid en ik kan het alleen maar aanraden.

7,0
         

Katrien K - 30 juni 2017

De overdrachtssnelheid is absoluut prima (zie andere beoordelingen) en het record loopt erg rustig. Bij normaal gebruik zult u deze schijf niet waarnemen.

De plastic behuizing heeft ook een hoge kwaliteit, omdat deze in piano-afwerking is.Alleen irritant is de relatief zeer heldere en heldere LED wanneer de harde schijf in gebruik is. Dus wie doet dit, b. gebruikt om video's, foto's enz. op de tv te bekijken, wat de constant knipperende led iets zal hinderen. Je kunt in dit geval de plaat draaien, maar er is iets of iets achteropgeschoven, maar dat kan mogelijk moeilijk zijn omdat de USB-kabel maar heel kort is.

9,0
         

Henk Verbeek - 30 januari 2017

Ik heb de derde schijf met intenso al aan de gang nadat twee vol zitten met oude back-ups. Tussendoor heb ik ook andere providers geprobeerd, maar de intenso-harde schijven zijn de enige waarmee ik nooit problemen heb gehad. De USB-poort is goed en schokkerig gebouwd (wat anderen niet doen, waardoor ik wat gegevens crasht), de schijf wordt door TimeMachine (Mac) herkend en overeenkomstig geformatteerd voor de Mac. Zeg tegen TimeMachine dat hij de plaat moet gebruiken en klaar is Kees. En alles voor een redelijke prijs. Alles is in orde, zo zou het moeten zijn.

9,0
         

Anoniem - 18 januari 2017

De harde schijf doet zijn werk perfect op de computer, maar ik had hem gekocht om te gebruiken op mijn kabelontvanger Technisat Isio C.
Dit apparaat herkent de schijf absoluut niet, noch geformatteerd in FAT32 of NTSC, noch met een herschreven opstartrecord.
Hier spelen andere interesses een rol, ik kocht toen een WD My Passport Ultra-plate.Dit werkt perfect.Ik hoefde in ieder geval niet het dure van Technisat te kopen.

6,0
         

Timo Schaloen - 2 oktober 2016

Ik kocht de bovengenoemde externe harde schijf voor back-up. Vooral muziek en games van Steam en Origin. Evenals wat meer gegevens.

Voor de plaat is erg goed. Via USB 3.0 worden de gegevens ook behoorlijk vast verzonden. In de regel moet ik 1 tot 2 keer per jaar opnieuw installeren. Als ik een stoomspel nodig heb, wordt het gekopieerd van de schijf. Dit gaat veel sneller dan downloaden, vooral als je moet leven met 2000 DSL.

De look en feel van de schijf is mooi helaas laat de piano-afwerking lelijke vingerafdrukken achter.

Evenzo lijkt de schijf niet bedoeld voor frequent gebruik, zoals mij werd verteld uit de kring van kennissen.
Daar kan ik niets over zeggen en ik hoop dat ik dat nooit zal moeten doen

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links