Delock - Behuizing

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Delock Behuizing IDE-AL

Zoek je een manusje van alles, dan is de Delock Behuizing IDE-AL perfect. Deze robuuste aluminium behuizing is geschikt voor alle 3,5inch SATA of 3,5inch IDE harde schijven. Aangesloten wordt via een USB2.0 connector, intern is er sprake van een IDE/SATA 7 pin en 15 pin interface. Er wordt zoals altijd gebruikgemaakt van plug & play, daarnaast is een aparte aan- en uitknop inclusief indicatortje. Door het gebruik van de USB2.0 techniek is de snelheid naar boven toe begrensd op maximaal 480Mbps. De behuizing wordt geleverd inclusief een externe voeding, USB 2.0 kabel, alle benodigde schroeven en een heldere handleiding.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 13861110692.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
USB 2.0
 Aansluiting intern
IDE, SATA
 Accessoires
Behuizing
 Plug & Play
 Besturingssysteem
Mac OS, Windows 7, Windows Vista
 Geschikt voor
Apple, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Schroeven, USB-kabel, Voeding, Voetjes voor horizontale plaatsing
 Hot swap
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,5
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Bert - 17 mei 2018

SATA harddisk m.b.v. dit Delock-kastje succesvol omgebouwd tot een externe harde schijf. Perfecte oplossing voor de 500GB schijf die vervangen was door een 2TB-model. Weggooien was gewoon zonde en met deze oplossing krijgt de drive een zinvolle tweede leven als externe harde schijf.

9,0
         

M. Ginkers - 14 mei 2018

Het was een beetje een uitzoekerij om de juiste behuizing te vinden voor mijn oude SATA-schijf. Hij bleek 3,5 inch te zijn, dus dat bepaalde al welk kastje er omheen moest. Maar het was gokken of de harddisk qua hoogte wel er in zou passen en dat was gelukkig het geval. Het inbouwen zelf was kinderspel en daarna via de USB-kabel aan de (nieuwe) computer gehangen.... en het werkte! Alle bestanden op de oude schijf mooi weer beschikbaar, dus overgezet op de nieuwe computer en deze voor mij nieuwe externe harddisk vervolgens gewist en als backup-schijf aangehouden.

9,0
         

Frans Uiterwaard - 5 februari 2018

Een vriend had een behuizing liggen ergens toen ik meldde dat mijn computer ter ziele was en ik de harddisk wilde redden. Maar na inbouwen van de schijf in het merkloze kastje gebeurde er helemaal niks. Dus toen toch maar de gok gewaagd en deze Delock-behuizing gekocht. Dat bleek een goede koop te zijn, want na inbouwen werkte de schijf meteen en hij is nu - een maand later - nog steeds in gebruik als extra harde schijf. Een mooi duurzame oplossing dus voor je oude(re) harde schijven, zo'n Delock-behuizing.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links