Delock - Behuizing

€ 9,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 158
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€9,99Aantal 2-9€9,74Aantal 10 en meer€9,39
Payment methods

Behuizing - Delock

Met een USB harde schijf behuizing, sluit je je interne harde schijf makkelijk en snel extern aan op de USB-poort van je laptop of pc. Deze Delock USB 2.0 externe harde schijf behuizing heeft een maximale dataoverdrachtssnelheid van 480 Mbps en kan worden aangesloten op Windows besturingssystemen t/m Windows 7. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd: de behuizing werkt plug & play. De mini USB-kabel wordt meegeleverd, evenals een schroevendraaier met de benodigde schroeven om de behuizing vast te zetten. Hij is 130 mm x 75 mm x 14 mm groot en is geschikt voor 2.5 inch IDE harde schijven.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 13861155110.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
USB 2.0 Mini
 Aansluiting intern
IDE
 Accessoires
Behuizing
 Plug & Play
 Kleur
Blauw
 Inclusief
Cover, Handleiding, Schroeven, Schroevendraaier, USB-kabel
 Hot swap
Wat zeggen onze experts over deze Delock - Behuizing
 

Plug & Play

 

Schroevendraaier en schroeven meegeleverd

 

USB 2.0 aansluiting

 

Alleen geschikt voor 2.5 inch IDE harde schijven

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Jean Pierre van Maenen - 9 juli 2018

Ik had nog een oude 2,5 inch schijf liggen waar ik niks mee deed. Via een vriend kwam ik op het idee er een behuizing voor te kopen en het ding nog een nuttige functie te geven. Dus besteld via uw website en vlot ontvangen. Een mooi setje, met hoes, schroevendraaier en schroeven en de kabels. De schijf was zo in de behuizing geplaatst en vastgezet en - gelukkig - werkte hij ook nog meteen. Nu ben ik een externe harde schijf rijker voor weinig geld.

8,0
         

Lars - 20 maart 2018

Ik kreeg van een kennis een paar oude harddisks die hij uit computers gesloopt had, maar waar hij toch niks meer mee deed. Twee zijn minder dan 250 GB, maar er waren er twee van 500GB bij. Het zijn 2,5' schijven, dus ben ik eens gaan kijken of ik die nog kon hergebruiken. Zo kwam ik uit op deze website met z'n behuizingen voor harde schijven. Twee van deze gekocht, natuurlijk ook vanwege de mooie blauwe kleur, ingebouwd en klaar. Ze hangen nu al een tijdje aan mijn pc braaf alles en nog wat op te slaan en te backuppen. Een duurzame oplossing dus.

7,0
         

Niels S. - 18 oktober 2017

Mooi kastje voor een oude harde schijf.
Makkelijk in te bouwen. Je moet natuurlijk wel van te voren goed kijken wel type schijf je hebt (2,5 of 3,5'), anders past het niet. Het is USB2, terwijl nu de schijven allemaal USB3 hebben. Maar voor (her)gebruik van je oude schijf is dit een goede oplossing.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links