Delock - Behuizing

€ 56,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 23
4-8 wd
Payment methods

Delock Behuizing WK-KW

In deze externe harde schijf behuizing kun je niet alleen een 3.5" harde schijf aansluiten via USB, maar ook verschillende 5.25" SATA-drives. De 5.25” Delock Behuizing WK-AL is verder een handige externe oplossing voor wanneer je verschillende SATA drives in een extern kastje wil plaatsen: DVD-ROM, DVD-RW, CD-ROM, Blu-ray etc. Zo kun je je (oude) drive extern aansluiten op een pc of laptop. Aansluiting extern betreft een USB 3.0 SuperSpeed interface, aansluiting intern is een SATA 7 pin plus een SATA 15 pin connector. Naast de behuizing worden meegeleverd een USB 3.0 kabel, een externe voeding, voedingskabel, alle benodigde schroeven om de schijven of drives in te bouwen en een heldere handleiding.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 14277410994.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
SATA
 Accessoires
Behuizing
 Plug & Play
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Apple, Linux, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, USB-kabel, Voeding
 Hot swap
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,3
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Frenk Passchier - 12 augustus 2018

Ik had een (oude) harde schijf nog ergens liggen, maar ook een DVD-speler uit een der oude computers. Ik wilde sowieso een behuizing voor de harde schijf en toen bleek dat ik daarmee wellicht ook de oude DVD-speler een tweede leven kon geven, was ik wel benieuwd. Mijn huidige laptop heeft namelijk geen CD/DVD-speler meer.
Dus na aankomst van de behuizing eerst maar eens de 5,25' SATA-schijf geprobeerd en die werkte netjes. Even voor de proef wat bestandjes heen en weer gekopieerd en toen .... de DVD; doet hij het of doet hij het niet?
Ik was aangenaam verrast dat de DVD vrij snel op de computer in beeld kwam en het filmmateriaal dat erop stond heel soepeltjes afgespeeld kon worden. Intussen zijn we een maand verder en gebruik ik het ding normaal als externe harde schijf. Maar af en toe heb ik het materiaal van een der DVD's nodig en daar kan ik nu zonder problemen aan komen; heel handig.

7,0
         

L.J. - 25 februari 2018

Ruim inzetbaar kastje dat mijn 3 oude harde schijven en een behoorlijk oude DVD-brander een tweede leven heeft gegeven.

7,0
         

I. Vrancken - 23 oktober 2017

Ik ben niet de handigste persoon met elekctronica en geklungel met kleine schroefjes en zo, maar het is me gelukt om de 400GB schijf hier in te bouwen. Hij werkt nu weer normaal. Blijkbara was in de oude, originele behuizing de elektronica stuk gegaan. Maar nu doet hij het gewoon weer.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links