Delock - Behuizing

€ 27,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 87
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€27,99Aantal 2-9€27,29Aantal 10 en meer€26,31
Payment methods

Delock behuizing wit

Hoewel er in de titel en productomschrijving gesproken wordt van wit, is de Delock behuizing wit een combi van een soort gebroken wit met verder een aluminium design. Aan de buitenkant van de behuizing vind je verder een USB 3.0 aansluiting (female, type B) die een maximale overdrachtssnelheid van 5Gbps met de juiste schijf gemonteerd garandeert. Hoe dan ook, de binnenkant is uiteraard belangrijker, hier vind je een micro SATA connector (mSATA). Hiermee kun je een 1.8 inch SATA HDD of SDD koppelen.

Afmetingen

Het is belangrijk dat de schijf die je in de Delock behuizing wit wil plaatsen ook past zonder dat je moet wringen of anderszins rare toeren moet uithalen. De installatiehoogte is maximaal 8 millimeter. De behuizing zelf is 96 x 60 x 12 millimeter. Het product wordt compleet door de fraaie blauwe led die aangeeft waar de schijf die je straks inbouwt in deze behuizing mee bezig is. De stroomvoorziening die door de behuizing wordt geboden betreft 3.3 V / 5 V HDD / SSD, de gebruikte chipset is de Asmedia ASM1153E.

Specificaties
Meer over Delock - Behuizing (Productcode: 14395585083.7403)
 Merk
Delock
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Aansluiting intern
Micro SATA
 Accessoires
Behuizing
 Plug & Play
 Voeding
USB
 Kleur
Wit
 Inclusief
Cover, Handleiding, Micro USB kabel, Schroeven
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Gwen D. - 27 juli 2018

Ook al gaat het 'maar' om een behuizing voor een harde schijf met micro-SATA aansluiting, ik vind het toch de moeite waard om er een review over te maken. Mijn pc was namelijk helemaal kapot gegaan en deed niks meer. Het moederbord was naar de @#@$%, maar de harde schijf was nog wel oké. Dus hier op de website uitgezocht welke behuizing ik moest hebben en die besteld. Hij kwam snel aan en toen was de oude schijf in no-time erin gezet. Ik heb intussen een nieuwe laptop en ik was dus ook erg blij toen die de "nieuwe" externe schijf meteen herkende. En mijn bestanden dus niet verloren waren gegaan!!!

7,0
         

Jan - 22 mei 2018

Je moet wel even uitzoeken wat precies jouw harde schijf voor type is, zeker als je geen verstand van die dingen hebt. Maar dat was me gelukt en toen bestelde ik deze behuizing. Ingebouwd, werkte, klaar. Schijf gered, ik blij.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links