Sweex - ST070 - Behuizing

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sweex Behuizing ST070L

Het Nederlandse Sweex staat voor gebruiksvriendelijkheid. Zo maakt u met de Sweex Behuizing ST070L HDD-behuizing in een handomdraai uw eigen mobiele harde schijf inclusief USB-interface. Ingebouwd in deze behuizing biedt de harde schijf een overdrachtssnelheid van maximaal 5 Gbps. De behuizing is geschikt voor harde schijven in het 3,5 inch formaat. Geïmplementeerd is USB versie 3.0, SuperSpeed dus. Intern wordt gebruikgemaakt van een SATA aansluiting. De maximale capaciteit die met deze specificaties bereikt kan worden, bedraagt 2TB. Extra handig is het stijlvolle steuntje, waarmee de mogelijkheden om de schijf op de juiste plek te installeren behoorlijk toenemen. Je hoeft de HDD in deze behuizing in elk geval niet weg te moffelen, de Sweex behuizing ziet er prima uit.

Specificaties
Meer over Sweex - ST070 - Behuizing (Productcode: 15359144757.7403)
 Merk
Sweex
 Serie
ST070
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
SATA
 Accessoires
Behuizing
 Besturingssysteem
Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Windows
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

R.v.K. - 25 april 2018

Ik had al een Sweex behuizing, maar dan de wat oudere USB2-versie. Ik kreeg van een vriend een nog prima werkende (zo zei hij tenminste) SATA harddisk van 1TB en die heb ik nu voor iets meer dan drie tientjes ingebouwd in deze, naar mijn smaak zeer stijlvolle behuizing. Gelukkig was de disk nog prima in orde en ben ik nu dus voor weinig geld een USB3-externe harde schijf rijker.

8,0
         

Marriët Deumes - 4 februari 2018

Bestelling van de Sweex usb3-behuizing ging goed en hij werd snel geleverd. Nou ja, snel: in die zin dat hij binnen twee dagen in huis had kunnen zijn. Als niet de pakketdienst niet gelijk een briefje in m'n brievenbus gegooid had dat ik niet thuis was. Maar ik was wel degelijk thuis; hij had zeker geen zin twee trappen op te lopen.
Maar goed, nadat in mijn pakketje eindelijk had en kon openen kon ik aan de slag om de harddrive te gaan inbouwen. Dat bleek kinderspel en na aansluiten van de schijf aan de pc werkte het ook goed. Nu gebruik ik dus de 'oude' (2 jaar is in de computerwereld al heel oud geloof ik) harde schijf als extra schijf voor opslag en backup. Ik had eigenlijk nooit een backup totdat het bij een kennis een keer enorm fout ging en die alle gegevens kwijt was. Dus ik dacht, dat kan mij ook zomaar gebeuren. Maar nu niet meer!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links