LogiLink - Docking station

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Logilink docking station

Met behulp van dit docking station van Logilink, kun je eenvoudig twee harde schijven aansluiten via USB. Op deze manier is het niet nodig om een externe behuizing te gebruiken. Dit docking station is geschikt voor twee 2.5" of 3.5” harde schijven. Aan de hand van een led indicatielampje op het station zie je of er verbinding gemaakt is. Dankzij de uitwerpknop kan de schijf eenvoudig weer losgekoppeld worden. Omdat er twee harde schijven tegelijk kunnen worden aangesloten, is het extra gemakkelijk om data over te zetten: met de kopieerfunctie kan een back-up worden gemaakt zonder dat een pc hoeft te worden gebruikt.

Specificaties
Meer over LogiLink - Docking station (Productcode: 15021945510.7403)
 Merk
LogiLink
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
SATA
 Accessoires
Docking station
 Besturingssysteem
Windows 7
 Geschikt voor
Windows
 Voeding
Netstroom
 Kleur
Zwart
Wat zeggen onze experts over deze LogiLink - Docking station
 

Ruimte voor twee harde schijven

 

Geen externe behuizing nodig

 

Netstroomvoeding nodig

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Jan de Vree - 16 augustus 2018

Handige oplossing voor hergebruik van de oudere SATA-schijven die je òf nog ergens hebt liggen òf waar je goedkoop of gewoon gratis aan kunt komen! Je zet de disk rechtop in het Docking Station, power up en klaar. Tweede schijf erbij, geen probleem. De ene schijf clonen naar een andere schijf: zo klaar! Ik ben er zeer tevreden mee.

9,0
         

Chantalle - 5 juni 2018

Toen mijn oude pc de geest gaf, heb ik eventueel bruikbare onderdelen, zoals de harde schijf en het RAM-geheugen eruit gehaald en bewaard. Recent kreeg ik van vrienden nog twee schijven. En de interne harde schijf van mijn Asus Zenbook begon al flink vol te raken, dus een externe harde schijf was nodig. Al zoekend op deze website kwam ik het Logilink docking station tegen en dat leek me een heel betaalbare oplossing, in combinatie met de oude SATA-schijven. Dus die gekocht en na levering geïnstalleerd en het werkte! Een schijf erin of twee; verwisselen met de uitwerpknop, het gaat allemaal even snel en handig.
Ik ben dus heel blij met deze (duurzame!) oplossing. Die me trouwens binnenkort nóg twee SATA-schijven gaat opleveren, want toen ik erover vertelde tegen vrienden zeiden er twee al meteen dat ze ook nog een oude schijf hadden liggen die ze niet gebruikten en ik mocht die gratis hebben. Dus ik kan nog heel lang vooruit met duurzaam hergebruikte harde schijven!!

8,0
         

JG - 31 maart 2018

Het Logilink docking station werkt heel goed samen met de Windows-pc. Ik steek een der harde schijven erin en hij komt snel in beeld op de pc. Voor backup-doeleinden kan ik nu zelfs een tweede schijf erbij plaatsen en een kopie maken van schijf 1 op schijf 2 en dat eventueel ook zonder dat de pc aangesloten is. Dat is al twee keer een heel handige functie gebleken.
Ik vind deze oplossing dus zeer aan te bevelen voor eenieder die zijn oude sata-schijven een mooi tweede leven wil geven.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links