Adata - DashDrive Durable HD650 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Adata Dashdrive HD650

Deze bijzondere portable hard drive is in diverse kleuren verkrijgbaar, waarbij de rode uitvoering de meest opvallende is. De drive is ontworpen met het oog op maximale robuustheid. Het apparaat is schokbestendig door het gebruik van meerdere lagen in de constructie. Een van die lagen betreft een soort rubber. Deze is zo verwerkt dat de drive ongevoelig is voor alle schokken, ook voor zijwaartse. Als een drive valt, kan hij immers ook op zijn kant terechtkomen. Deze constructie zorgt ervoor dat je deze drive ook onder bijzondere omstandigheden kunt gebruiken, zoals in koude en vochtige omgevingen, of in situaties waarbij de drive veel zal bewegen.

Opslag en snelheid

Op de Adata Dashdrive HD650 rood kun je in totaal 1TB aan data kwijt. Deze kunnen worden geschreven en gelezen via de USB 3.0 interface, die een maximale snelheid van 5Gbps aankan. Gebruik je de drive met een USB2 poort, wordt de snelheid lager maar de drive is dan nog steeds gewoon te gebruiken. Een aparte voeding aansluiten is niet nodig, de stroomvoorziening geschiedt via de USB kabel. Dit betekent, samen met de robuuste en vochtbestendige constructie, dat dit de ideale drive is om mee op pad te nemen of naar het sporten.

Specificaties
Meer over Adata - DashDrive Durable HD650 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15361232403.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Adata
 Serie
DashDrive Durable HD650
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator, Schokbestendig, Waterbestendig
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Rood, Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Adata - DashDrive Durable HD650 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Bestand tegen harde schokken en stoten

 

Geschikt voor meerdere gameconsoles

 

Opvallend design met felle kleur, maar ook verkrijgbaar in zwart

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 7 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Liese - 12 augustus 2018

Toen ik uit het grote aanbod van externe harddisk op deze website er een moest kiezen, viel me deze vanwege z'n leuke kleurtje gelijk op. Technisch is hij dik oké met USB3 en 1TB opslag en door het rubber er omheen kan hij tegen een stootje.
Het enige probleem dat ik nu heb, is dat ik eigenlijk ook een rode laptop wil in plaats van mijn saaie grijze nu :-)

7,0
         

FC - 15 mei 2018

Lekker snelle drive in leuke rode vatting. Dat maakt hem net stootbestendiger en dat was precies wat ik nodig heb. Bestelling en levering verliepen heel goed, dus ik kan deze webshop en dit product van harte aanbevelen.

9,0
         

Jos van Leerssum - 2 april 2018

De Adata HD650 is een stevige en daarnaast mooi uitgevoerde harddisk. Ik gebruik hem als schijf voor onderweg. Ik ben veel onderweg naar sportevenementen, culturele evenementen en politieke bijeenkomsten om er te fotograferen. Een solide harddisk is dan wel een vereiste en deze van Adata heb ik nu al vier maanden in gebruik zonder een storing of wat dan ook. Ik plug hem in en hij werkt. Ik maak de backup, of haal bestanden er vanaf, trek hem uit, stop hem in m'n tas. Bij de volgende klus uit de tas, plug 'm in en hij werkt. Simpel zat, maar wel een genot dat je ervan op aan kunt.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links