Adata - DashDrive Durable HD710 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Adata DashDrive Durable HD710 1 TB externe harde schijf

De Adata DashDrive Durable HD710 1 TB externe harde schijf maakt gebruik van een USB 3.1 interface. Zijn voeding krijgt hij via de meegeleverde USB kabel, die overigens gemakkelijk aan de zijkant van het apparaat vast te klikken is. Hij is ook te gebruiken met USB 2.0, maar dan verloopt de dataoverdracht stukken minder snel dan bij 3.0 en is er een USB Y-kabel nodig om te zorgen voor voldoende stroom toevoer. Dit product is te gebruiken op diverse platforms zoals pc’s (Windows, Mac, Linux), smartphones (Android, iOS) en consoles (Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4). Zijn afmetingen zijn 133.3 x 98.5 x 21.5 mm.

Bescherming

De Adata DashDrive Durable HD710 1 TB externe harde schijf is ideaal voor wanneer je een opslagmedium mee neemt tijdens het sporten. Mocht hij namelijk vallen, dan is de data veilig tot een val van 1,5 meter, dit is getest op militair niveau. Op dit opslagmedium zit een LED indicator, deze brandt blauw wanneer hij aan staat, knippert blauw wanneer er data gelezen of geschreven wordt en knippert rood wanneer hij een schok heeft gedetecteerd. Wanneer dit het geval is, zal hij alle activiteit stoppen om zo fouten en slechte sectoren op het apparaat te voorkomen. Wanneer er geen trillingen meer gedetecteerd worden wordt de activiteit hervat. Hij is ook veilig voor stof en water (IP86), dus mocht het apparaat per ongeluk in het water vallen is hij ook veilig. Let er wel op dat dan de USB-poorthoes goed gesloten moet zijn. Hij kan makkelijk 60 minuten in 2 meter diep water liggen (IEC IPX8). Dit is dus het ideale product om mee te nemen in barre omstandigheden.

Specificaties
Meer over Adata - DashDrive Durable HD710 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 11815291642.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Adata
 Serie
DashDrive Durable HD710
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Rotatiesnelheid
5400 RPM
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
Schokbestendig, Waterbestendig
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Adata - DashDrive Durable HD710 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Bestand tegen schokken en stoten, ideaal om mee te nemen

 

Watervast (IPX8)

 

Zwaarder dan gemiddelde harde schijf: 220 gram

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Layonna - 10 juli 2018

Heel fijne schijf die doet wat hij moet doen. Ziet er beetje stoer uit maar is ook gewoon snel.

7,0
         

Fer Swingels - 16 april 2018

Als je veel onderweg bent, zoals ik, dan is een externe harde schijf die wat robuuster is, wel aan te bevelen. Deze is zo'n type waarop je kunt vertrouwen. Handig is ook dat de usb-kabel rondom de schijf kan worden vastgezet, want zo raak je zo'n snoertje toch minder snel kwijt.

9,0
         

G.H. - 28 februari 2018

Dit is de tweede harde schijf van dit merk/type die ik koop. Ik vind de rubber behuizing gewoon super en dat geeft je, zeker bij veelvuldig transport, een veilig gevoel. De mogelijkheid om de USB-kabel in de groeven rondom vast te zetten is buitengewoon prettig, want rondslingerende (en dus makkelijk kwijt te raken) kabels zijn er al genoeg. Ik vind ook het stoere, robuuste uiterlijk van deze 1TB-schijf erg goed.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links