Intenso - Memory2Move Pro - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso Memory 2 move Pro 1 TB

Deze externe harde schijf biedt meer dan één manier om je data op te slaan of te lezen. Dankzij de ingebouwde SD-kaartlezer kun je je SD-kaartjes direct in de schijf steken om bijvoorbeeld je vakantiefoto’s te bekijken. Ook kun je via wifi verbinding maken met het apparaat, zodat je draadloos een back-up kunt maken of juist bij je bestanden kunt. De 1 TB variant van de Intenso Memory2Move Pro wordt extra gevoed met een stroomadapter, zodat je verzekerd bent van een stabiele verbinding. Dankzij de USB 3.0-aansluiting kun je ook via de USB-kabel een back-up maken van al je bestanden. Een veelzijdig apparaatje dus!

Specificaties
Meer over Intenso - Memory2Move Pro - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12124640803.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
Memory2Move Pro
 Uitvoering
WiFi
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
85 MB/s
 Schrijfsnelheid
75 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
Kaartlezer, LED Indicator, WiFi
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Wit
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Back-Up function
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - Memory2Move Pro - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Ingebouwde SD kaartlezer

 

Wifi-verbinding voor draadloos back-up maken en uitlezen bestanden

 

Ingebouwde batterij gaat max. 6 uur mee

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,9
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Janien G. - 21 augustus 2018

Het fijne van deze harddisk vind ik dat hij USB 3 heeft èn WIFI èn SD kaartjes kan uitlezen. Dat maakt hem, zoals de terecht zegt: memory2move. Ik reis veel en schrijf dan reisblogs, uiteraard met foto's. Soms heb ik de laptop mee, maar vaak alleen de iPad en soms zelfs die niet en dan doe ik alles met de iPhone.
Afhankelijk van de lokale omstandigheden kan ik het fotomateriaal altijd opslaan en opgeslagen materiaal benaderen om op de dag zelf het (live)blog goed online te krijgen.

10,0
         

Lars van Wilderen - 15 mei 2018

Ik maak bijzonder veel foto's tijdens sportevenementen, zoals cyclocross en wielerkoersen en sla dan tussentijds of na afloop gelijk alle foto's van de SD-kaart op deze harddisk op. De ingebouwde batterij is voor dat doel prima en eenmaal thuis na de wedstrijd plug ik hem aan de computer en haal de foto's binnen in de Adobe Lightroom catalogus voor verdere bewerking. Via de USB 3-verbinding gaat dat toch sneller dan wanneer ik twee of drie SD-kaartjes moet gaan uitlezen. De foto's op de SD-kaartjes laat ik rustig staan totdat alles be- en verwerkt is en daarna wis ik ze en ben ik weer klaar voor de volgende wedstrijd.
Ik ben zeer tevreden met dit product, dat ik verder ook nog gebruik als backup, zodat ik onderweg ook altijd de beelden van eerdere wedstrijden bij de hand heb. Iets wat me al vaker goed van pas is gekomen, toen iemand van de organisatie vroeg of ik ook bij een andere wedstrijd geweest was en daarvan wat beelden kan leveren. Zo verdien ik de kosten van deze toch al best bescheiden (voor de hoeveelheid opslag) geprijsde harddisk snel terug!

7,0
         

Raf Winkers - 30 april 2018

Ik heb er al enige tijd over nagedacht om een "normale" USB-harde schijf of een WLan-harde schijf te kopen, die ik ook vanaf de iPhone, iPad, Mac enz. kan benaderen.
Deze WLan schijf biedt een super goede prijs/prestatie verhouding.
Of het nu in WLan-modus of rechtstreeks via USB is, de schijf doet zijn werk perfect.
Op de Mac/PC kunt u een extra gereedschap voor onderhoud etc. installeren. Dit werkt echter ook via een browserinterface.
Als je het WLan-Router wachtwoord in de instellingen opslaat, werkt de schijf als een bridge, zodat je tegelijkertijd toegang hebt tot de schijf (natuurlijk moet je verbonden zijn met de WLan van de schijf) en toch op het internet kunt surfen.
Als je geen gebruik wilt maken van de iOS software van de fabrikant, of als het niet werkt om films af te spelen (toegang tot bestanden etc. werkt zonder problemen), is het een beetje wispelturig om het te integreren in een mediaspeler. Maar alles gaat ;)
De geïntegreerde batterij is ook het vermelden waard. Ik heb de runtime nog niet getest, maar je bent in ieder geval niet permanent afhankelijk van een stroomvoorziening.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links