Intenso - MemoryCase - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso MemoryCase 500GB

De Intenso MemoryCase is een externe harde schijf waarop je tot wel 500GB aan data kunt opslaan. Het apparaat heeft een maximale leessnelheid van 33 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 35,5 MB/s. je sluit het op je laptop of PC aan door middel van de USB-A aansluiting op het apparaat, die tegelijk ook zorgt voor de voeding van de harde schijf. Dit product is geschikt voor gebruik met besturingssystemen Windows 98, SE, ME, 2000, XP, Windows Vista, Windows 7 en MAC OS X 10. De MemoryCase is 2,5 inch in grootte en is daardoor compact maar weegt ook maar 165 gram. Deze externe harde schijf is dus zeer geschikt om mee te nemen. Hij is uitgevoerd in stijlvol zwart en voorzien van een led indicator. Bij het product krijg je een USB-kabel en uiteraard een handleiding geleverd.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCase - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15159900415.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCase
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
65 MB/s
 Schrijfsnelheid
95 MB/s
 Rotatiesnelheid
5400 RPM
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Wit
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - MemoryCase - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Geen externe stroomvoorziening nodig

 

Geen speciale back-up software

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Phil - 8 augustus 2018

Ik kocht deze disk een paar weken geleden en kwam weer eens op de site en besloot ook maar eens een review te plaatsen.
De harde schijf bevalt me goed, hij is licht maar voelt toch stevig aan. Ik heb hem altijd in de tas, samen met de laptop, want dat is al een oud beestje en heeft beslist niet genoeg opslagcapaciteit om nog langer mee te kunnen. Maar mijn mijn nieuwe harddiskje heeft de laptop nog een levensverlengende injectie gekregen en daar ben ik blij mee. De laptop werkt gewoon lekker, al staat er niet het allernieuwste systeem op. Naast mijn gewonen dagelijkse werk ben ik ook zo langzamerhand alle bestanden naar de externe schijf aan het zetten. Mocht de laptop dat ooit besluiten zijn laatste adem uit te blazen, dan hoef ik de schijf maar aan een nieuwe laptop te koppelen en kan ik verder werken.

7,0
         

Maud Riksen - 19 juli 2018

Uit het grote aanbod aan externe harde schijven heb ik deze gekozen. Hij werkt verder prima, maar is bepaald niet de snelste naar mijn idee. Ik heb intussen geleerd geduld te oefenen als ik veel of heel grote bestanden op de schijf wil zetten of eraf halen, maar het went. Qua capaciteit is hij in elk geval groot genoeg voor mijn gebruik en kan ik er ook nog wel een tijd mee vooruit.

8,0
         

Thea vd Woudt - 11 juni 2018

Twee van deze mooie witte externe harde schijven staan nu heel stilletjes te pruttelen naast mijn pc. Waarom 2? Een staat barstensvol oude bestanden die je maar heel af en toe hoeft te raadplegen. Die staat dan ook niet permanent aan en op die manier hoop ik dat hij nog héél lang meegaat. De andere staat altijd aan als de computer aan is en dient als backup voor alle werk dat op de computer staat en waar ik momenteel mee bezig ben. Mij lijkt dat ik op deze manier een vrij solide werk- en backupsysteem heb, dat zorgt dat ik bij een mogelijke (maar niet te hopen) computercrash ervoor zorgt dat ik altijd kan verder werken en niks verloren gaat.
Ik ben nu ook bezig de mogelijkheden van de Cloud te onderzoeken. Ik vertrouw dat nog niet allemaal, maar het lijkt wel een mogelijkheid om alles dubbel te hebben en dan ben ik nog veiliger. Maar ik heb al gezien dat mijn internetsnelheid tamelijk aan de lage kant is en dat zorgt ervoor dat lang niet altijd alle bestanden ook succesvol in de cloud terecht komen. Dus ik ben blij met mijn eigen externe schijven waar ik wel op kan vertrouwen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links