Intenso - MemoryCase - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 79,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 100
4-8 wd
Payment methods

Intenso Memory Case 2TB

Deze hoogglans externe harde schijf biedt tot wel 2TB aan opslagcapaciteit en is voorzien van een USB 3.0 aansluiting voor hoge overdrachtsnelheden. De maximale leessnelheid van de Memory Case van Intenso is 85 MB/s en de schrijfsnelheid 75 MB/s. Doordat de schijf maar 2,5 inch groot is en 165 gram weegt, is deze ideaal om mee te nemen. De schijf wordt geleverd met een USB 3.0 kabel en handleiding en is voorzien van een led-indicator die blauw oplicht op het moment dat de data-overdracht plaatsvindt. Voeding van de schijf gebeurt ook via de USB-aansluiting, er is dus geen externe voeding nodig. De schijf is geschikt voor gebruik op computer met besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Mac OS X 10.6 of hoger en Linux 2.4x of hoger.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCase - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 14873034165.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCase
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Leessnelheid
85 MB/s
 Schrijfsnelheid
75 MB/s
 Rotatiesnelheid
5400 RPM
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Intenso - MemoryCase - 2 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Met controle-led

 

Geleverd met USB 3.0-kabel

 

Krasgevoelig hoogglans design

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Tom - 12 september 2018

Ik kreeg dit artikel omdat ik herhaaldelijk teleurgesteld was door WesternDigital en iets nieuws wilde proberen.
Het apparaat is erg handig en eenvoudig in ontwerp. De twee USB-stekkers van de kabel zijn eigenlijk nooit nodig op hetzelfde moment, je kunt ook alle gegevens overbrengen naar een plug. De kabel kan echter wat langer zijn.
Het vakmanschap is relatief goed. De randen zijn een beetje scherp en ik moest de behuizinghelften op een bepaald moment in vorm brengen, zodat ze goed zouden klikken. Maar nu is alles geweldig en het was geen groot probleem om deze verandering aan te brengen.
Wat een beetje problematisch is, zijn de niet-bestaande glijvoeten. Hierdoor gedraagt ​​de harde schijf zich op de meeste oppervlakken alsof deze zich op ijs bevindt. Dit heeft er zelfs toe geleid dat bij een zorgeloze herpositionering van mijn laptop de harde schijf van de tafel op de tegels is gevallen. Ook hier weer het pluspunt, het werkt nog steeds en vertoont geen tekenen van geweld.

Dit is geen langetermijntest, maar tot nu toe ben ik niet teleurgesteld. Als dat verandert, zal er zeker een addendum komen

7,0
         

Peter van den Hoog - 11 april 2018

Ik ben erg blij met deze externe. Het is klein en stil, u hoeft alleen op te letten voor elektrostatische lading, omdat de behuizing is gemaakt van plastic en binnen een paar seconden alle pluizen wordt aangetrokken door de lucht. Het is het beste om een ​​schaal te hebben die ertegen beschermt. Je kunt ze ook gebruiken met een standaard USB-kabel met micro-aansluiting, je hebt alleen de meegeleverde Y-USB-kabel nodig als de poorten te zwak zijn.

Wie is geïrriteerd dat de harde schijf niet wordt geaccepteerd door de ontvanger:
Het formaat is NIET FAT32 !! Helaas kan niet worden achterhaald wat er precies is vooropgesteld. Windows kan de harde schijf alleen converteren naar NTFS en exFAT. Met Linux is het echter ook mogelijk om te formatteren naar andere indelingen, waaronder FAT32. Mijn ontvanger herkende de harde schijf (lampje brandt groen), maar het schold me uit dat de harde schijf niet voldeed aan de vereiste vereisten (de enige waren FAT32 en 1 TB groot). Na het opnieuw formatteren met Knoppix werkte het hele ding zonder problemen en begon het licht aan het begin te knipperen (dus alles was geladen en alles herkend).

Ik hoop dat ik veel mensen hetzelfde leed kan besparen met deze informatie. Ik heb een S-HD 200 HD + -ontvanger, dus een ouder model van het bedrijf Triax / Hirschmann.

10,0
         

Niels - 30 maart 2018

Hallo!
Ik kocht de externe harde schijf specifiek voor het opnemen en weergeven van tv-uitzendingen. Ik wilde veel rommel vermijden (de harde schijf heeft alleen de USB-poort (2x)) en genoeg ruimte voor tv-uitzendingen die ik niet voor altijd wil opslaan. In combinatie met de "Smart" -lezer kan ik tv-programma's opnemen terwijl ik weg ben (zoals de Formule 1, enz.) En ze op elk moment bekijken op de Reseiver of een andere tv. Dan wordt het programma verwijderd of op de pc opgeslagen, of ...?.
De kleine harde schijf werkt tot mijn volle tevredenheid en ik kan het alleen maar aanraden.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links