Intenso - MemoryCase - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 124,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 30
4-8 wd
Payment methods

Intenso Memory Case 4TB

Deze externe harde schijf van Intenso biedt tot wel 4TB aan opslagcapaciteit voor het opslaan van je bestanden of het maken van backups. De Memory Case is uitermate geschikt om mee te nemen, aangezien deze maar 2,5 inch groot is en 165 gram weegt. Toch is deze harde schijf door de USB 3.0 aansluiting goed voor Super Speed overdrachtsnelheden, met een maximale leessnelheid van 85 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 75 MB/s. Een led indicator geeft aan wanneer er dataoverdracht plaatsvindt. Een USB 3.0 kabel wordt meegeleverd en zorgt direct ook voor de voeding van het apparaat, dus een externe voeding is niet nodig. De schijf is geschikt voor gebruik op computer met besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Mac OS X 10.6 of hoger en Linux 2.4x of hoger.

Specificaties
Meer over Intenso - MemoryCase - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12547026371.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Intenso
 Serie
MemoryCase
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Leessnelheid
85 MB/s
 Schrijfsnelheid
75 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,1
         

Gemiddelde uit 9 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Guus Langen - 24 september 2018

Ik gebruik deze 4 Terabyte harddisk naast mijn eerder gekochte èn duurdere 1 TB harddisk met thunderbolt en ik vind hem zeker zo snel. Waar je vroeger nog blij was met harddisken van een paar honderd MB, is nu een 1 TB-disk al veel te snel vol. Dus kocht ik deze 4 TB, zodat ik even vooruit kan.

9,0
         

Har Craenen - 8 juli 2018

Met zijn USB 3.0 aansluiting is dit een mooi kleine en snelle externe harddisk die mij uitstekend bevalt. Ik heb hem aan de computer aangesloten en ben begonnen met een grote backup-actie. Via de software ingesteld dat de diverse delen van mijn bestanden (afbeeldingen, films, documenten) naar mijn keus dagelijks of wekelijks worden gebackupped. Verder geen omkijken meer naar. Geluid is minimaal en absoluut niet hinderlijk. En ga ik een paar dagen weg of op vakantie, dan trek ik hem los en berg hem op een veilige plaats op. Heel geruststellend gevoel.

7,0
         

M. van Baalen - 11 juni 2018

Onvoorstelbaar hoeveel opslag je krijgt voor deze prijs. Ik ben nog van de tijd dat we op het werk een externe 5 MB harddisk kochten voor ruim 1500 gulden (zeg maar 700 euro) en die was dan formaat halve schoenendoos.
Nu heb ik deze externe harddisk van formaat sigarettenpakje met een capaciteit die 800.000 keer zoveel is! En ontzettend veel sneller ook nog.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links