Seagate - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate 2 TB externe harde schijf

De Seagate 2 TB externe harde schijf is compact (112 x 82 x 17.5 mm) en weegt maar 169 g. Hierdoor is hij gemakkelijk te transporteren en doordat hij geen losse voedingskabel of adapter nodig heeft, kan je hem snel aansluiten op al je apparaten. Dit product krijgt zijn voeding namelijk uit de meegeleverde USB kabel. Hij heeft een micro SuperSpeed USB 3.0 aansluiting, die zorgt voor een snelle dataoverdracht. De dataoverdracht via Universal Serial Bus 3.0 kan oplopen tot 5.0 Gb/s. Wanneer u het apparaat wilt aansluiten op een USB 2.0 poort is dit ook mogelijk, alleen verloopt de data overdracht dan minder snel.

Software en overige informatie

Er zijn een aantal applicaties meegeleverd om het gebruik van de externe harde schijf te vergemakkelijken. AutoBackup is software die gebruikt wordt om persoonlijke back-ups te maken op het opslagmedium. Secure Drive en SecretZone zorgen voor de beveiliging en eventueel het versleutelen van data. Door middel van de LED indicator kan je zien of er data gelezen of geschreven wordt op het opslagmedium, hierdoor kan je zien wanneer het veilig is om de hem los te koppelen. Hij heeft een capaciteit van 2 TB en is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux.

Seagate & Maxtor

Het merk Maxtor is in 2006 overgenomen door Seagate. Vandaar dat wij in onze beschrijving het merk Seagate hebben staan, maar op de foto het merk Maxtor staat afgebeeld.

Specificaties
Meer over Seagate - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12238772854.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links