Seagate - 5 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate 5 TB externe harde schijf

De Seagate 5 TB externe harde schijf is dé oplossing wanneer je op zoek bent naar een extern opslagmedium met veel opslagcapaciteit. Deze is namelijk 5 TB, dat betekent dat er ongeveer 1.250.000 mp3 bestanden op opgeslagen kunnen worden, als we ervan uitgaan dat 1 mp3 bestand 4 MB is. Hij maakt gebruik van een micro SuperSpeed USB 3.0 aansluiting. Universal Serial Bus 3.0 heeft een maximale bestandsoverdracht van 5.0 Gb per seconde. Hij is ook aan te sluiten op een USB 2.0 aansluiting, maar dan is de overdrachtssnelheid uiteraard minder snel. Hij is voorzien van een LED indicator die toont of hij bezig is met het lezen of schrijven van bestanden. Zo weet je wanneer je hem kunt loskoppelen en hoef je je daarbij geen zorgen te maken over dataverlies.

Kabels en software meegeleverd

Bij dit product zijn zowel de USB kabel als de voedingsadapter meegeleverd. Op de harde schijf staat reeds software geïnstalleerd. SecretZone en Secure Drive kunnen gebruikt worden om de data te beveiligen en te versleutelen. AutoBackup is software dat gebruikt wordt om back-ups te maken. Dit product is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux. Hij weegt 616 g en heeft afmetingen van 180.6 x 129.2 x 47 mm.

Seagate & Maxtor

In de toegevoegde afbeelding staat het merk Maxtor, maar in onze beschrijving staat dat het merk Seagate is. Dat komt omdat Maxtor in 2006 is overgenomen door Seagate.

Specificaties
Meer over Seagate - 5 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12194303033.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Opslagcapaciteit
5 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links