Seagate - Backup Plus - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate BackupPlus 4TB

Het backup plus assortiment kent een viertal uitvoeringen: fast, portable, slim en ultra slim. Dit is de portable versie van de Seagate BackupPlus 4TB. Deze uitvoering is speciaal geschikt om overal mee naar toe te nemen en extreem betrouwbaar. Dat gaat dan vooral om de buitenkant van deze harde schijf. 246 gram betekent bovendien: uitermate licht voor zo’n “zware” opslagcapaciteit. Intern tref je een 2,5 inch drive aan met Micro USB 3.0 interface. De 4TB Seagate BackupPlus is verkrijgbaar in 4 kleuren en wordt geleverd compleet met USB kabel. Bij alle backup plus schijven wordt de Seagate dashboard app meegeleverd, waarmee je alle bestanden overzichtelijk kunt organiseren en backups maken.

Specificaties
Meer over Seagate - Backup Plus - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12208109628.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Backup Plus
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator, Mobiele App
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Seagate - Backup Plus - 4 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Inclusief back-up software

 

Geruisloos

 

Redelijk dik, daardoor minder compact

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,5
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Emile Schmits - 4 juni 2018

Ik wilde een nieuwe externe harde schijf kopen ter vervanging van mijn oude 500 GB schijf, die toch te krap aan worden was. Met ruim 85% gevuld aan bestanden was het tijd geworden vond ik. Ik koos voor de Seagate van 4TB, zodat ik wel een tijd vooruit kan. Ik heb eerst alle bestanden overgezet naar de nieuwe schijf (dat verliep probleemloos en vlot) en heb toen de oude gewist. De oude schijf gebruik ik nu als archief schijf voor oude en/of veelal ongebruikte bestanden.

8,0
         

Leroy - 5 februari 2018

Deze harddisk werkt erg goed samen met Windows 10 dat ik heb draaien op mijn pc. Het was aansluiten en werken maar. Handig klein kabeltje en dus geen aparte voeding meer.
Wel las ik naderhand dat harde schijven mét externe voeding vaak wat sneller zijn, omdat ze een hoger toerental kunnen halen. Maar desondanks ben ik dik tevreden, want het ding lees en schrijft naar mijn smaak snel genoeg. Met gewicht van een pakje boter neem ik hem (met dat handige usb-kabeltje) ook zo mee in mijn tas, iets wat ik met zo'n oud ding met losse voeding toch niet zo makkelijk zou doen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links