Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate Slim 1TB zwart

Deze harde schijf is specifiek ontworpen met het oog op gemak tijdens portable gebruik. Hij is daartoe licht, plat en derhalve handzaam. Je kunt hem dan ook lokaal aansluiten of gebruiken om bestanden met de Cloud uit te wisselen. Hij past verder prima in een jaszak of laptoptasje. Technisch zit het ook wel goed met deze schijf. Het interface dat hier is toegepast betreft de meest recente USB 3.0 uitvoering, die niet voor niets SuperSpeed heet. Ook bij oudere USB varianten verricht deze portable schijf prima werk maar werkt dan wel ietsje langzamer.

Divers

De schijf is standaard NTFS geformatteerd. Dat betekent dat hij moeiteloos met alle Windows apparaten samenwerkt. Als je de NTFS driver voor Mac installeert, werkt de Seagate Slim 1TB zwart ook gewoon samen met Mac. Je kunt de drive dan ook gebruiken om bestanden tussen deze twee systemen te wisselen. Download je de Seagate Dashboard software, dan kun je allerlei handige extra functies gebruiken en zelfs automatiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van back-ups. De USB kabel wordt eveneens meegeleverd.

Specificaties
Meer over Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15339363941.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Backup Plus Slim
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
Mobiele App, WiFi
 Geschikt voor
Android, Apple, iOS, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Auto back-up, Cloud opslag, Mobile back-up
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Geschikt voor backups van je smartphone met iOS 6 of hoger en Android 2.3 of hoger

 

Draadloze verbinding via WiFi

 

Bijgeleverde USB-kabel aan de korte kant

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Gene Warrinx - 23 september 2018

Deze harddisk heeft een USB3 verbinding die kan werken met 5Gb/s. Hij is ook downward compatible met us2, maar dan zijn de snelheden natuurlijk lager.
Na insteken werd de drive meteen herkend en kon de software worden opgestart. Na de registratieprocedure kon ik aan de slag met de Dashboard-software voor Windows. Er werd vlot een eerste backup gemaakt en alles werkte naar tevrdenheid.

Ik heb meteen de Seatools voor Windows gedownload, zodat ik in de toekomst met enige regelmaat de diagnostische tests voor de drive kan uitvoeren. Voorkomen van een crash is altijd beter dan genezen, heb ik geleerd. Zeker als er veel data op je schijf staan, waarvan je helemaal niks wil verliezen.

Maar ik hoop (en mag toch verwachten) dat ik die noodmaatregelen niet nodig heb, en dat het gewoon een fijn werkende externe schijf blijft zijn, zoals hij nu functioneert!

8,0
         

Greet - 11 juni 2018

Slim harddiskje met een forse 1TB onder de motorkap.
Loopt nu al weken lekker mij telefoon te backuppen en ook de bestanden op mijn laptop.
Handige software.
Heel transportabel.

9,0
         

Laurens Block - 30 mei 2018

Ik ken Seagate al lang, want ik heb al twee harde schijven van dat merk 'versleten'. Niet dat ze kapot zijn gegaan, maar in de loop van de tijd was de capaciteit en de snelheid achterhaald.
Als Mac-gebruiker moet je natuurlijk wel de disk eerst even formatteren. De handleiding heeft het over de Paragon driver for Mac, die je kunt downloaden, maar daar begin ik niet aan. Gewoon wissen dat ding en dan met je eigen OSX-software aan de slag; geen enkel probleem.
Met zijn 1TB is het een fijne schijf; klein en neemt zeer bescheiden plek in op je bureau. Hij nodigt zelfs uitbundig uit om meegenomen te worden, iets wat je met de vorige generatie harddisks, met omslachtige voeding en kabelwirwar bepaald niet graag deed. Dit dingetje neem je zo mee en prik je, wanneer nodig, zo even bij in de computer van werk of ene vriend als je bestanden wil uitwisselen. Ideaal!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links