Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate Slim 1TB grijs

Dit product is in diverse flitsende kleuren te verkrijgen, waardoor juist deze sobere grijze versie er tussenuit springt. De Seagate Slim 1TB grijs past uitstekend in de meeste kantooromgevingen, maar ook in een thuisomgeving die strak is vormgegeven. Bekabeling zal deze uitstraling niet teniet doen, omdat de voeding van deze drive geschiedt via de meegeleverde USB kabel. Met een enkele USB kabel kun je deze drive zo vanuit de doos aan het werk zetten zonder dat je extra handelingen dient te verrichten.

Snel en ruim

De 1TB aan opslagruimte is voldoende voor de meeste dataverzamelingen. Om veel data in een keer te kunnen benaderen, is deze disk voorzien van een snelle (SuperSpeed) USB 3.0 interface. Uiteraard kun je deze drive ook aansluiten op een USB2 of USB1 poort. Het apparaat zal gewoon werken, maar wel trager. Het toestel wordt geleverd inclusief software om samen te werken met je smartphone en diverse back-upsituaties te creëren.

Specificaties
Meer over Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15440910892.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Backup Plus Slim
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
Mobiele App
 Geschikt voor
Android, Apple, iOS, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zilver
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Auto back-up, Mobile back-up, Social media back-up
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Seagate - Backup Plus Slim - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Geschikt voor backups van je smartphone met iOS 6 of hoger en Android 2.3 of hoger

 

Draadloze verbinding via WiFi

 

Bijgeleverde USB-kabel aan de korte kant

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,2
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Joke van Gael - 11 juni 2018

Ik kocht deze harde schijf op uw website. Hij werd best snel geleverd via de pakketdienst, dus dat ging allemaal goed. Het aansluiten aan mijn computer was erg gemakkelijk omdat er maar een snoertje was dat maar op een manier verbonden kon worden.
Ik heb de handleiding erbij gepakt, maar eigenlijk verliep alles vrij soepel en stond alles vrij snel op de schijf. Ik kan dus wel zeggen dat ik een tevreden klant ben. Dank u.

9,0
         

LV - 11 juni 2018

Makkelijk te installeren met mijn MacBook Pro. Ik heb TimeMachine aan gezet en laat de disk altijd ingeplugd. Telkens als ik iets maak, wordt van alles automatisch een backup gemaakt. Het is efficiënt en ik maak me geen zorgen meer dat mijn bestanden niet veilig zijn.

7,0
         

Urlan - 9 april 2018

Ik heb altijd Seagate drives gekocht voor al mijn back-ups en heb genoten van betrouwbare service en consistentie. Deze in het bijzonder is een nieuwe super aankoop voor mij. 1TB en zo'n compact model. Ik verwachtte voordat ik op de website keek, een grote schijf die een adapter nodig had, maar toen ik deze zag, was ik erg blij dat hij werd gevoed door de usb-aansluiting op de computer.
Neemt zeer weinig ruimte in beslag op mijn bureau, rust het gewoon op de onderkant van mijn imac standaard zodat het geen extra ruimte in beslag neemt.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links