Seagate - Backup Plus Slim - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate Slim 2TB rood

De Seagate Slim 2TB is in diverse kleuren verkrijgbaar. Deze rode uitvoering springt er uit qua vormgeving. Belangrijker dan het uiterlijk is uiteraard wat de prestaties zijn van deze kleine harde schijf. Qua opslagruimte zit het alvast goed, met 2TB kun je zeer veel digitale bestanden erop kwijt. Verder is het apparaat voorzien van een USB 3.0 aansluiting en is dan ook erg snel. Een maximale overdrachtssnelheid van 5Gbps is haalbaar. Indien aangesloten aan een USB2 poort werkt de schijf nog steeds prima, maar is dan wel trager.

Vele functies

Deze portable harde schijf werkt samen met de meest uiteenlopende apparaten. Installeer je de Seagate Mobile Backup app op je smartphone kun je bestanden van een iOS of Android opslaan. Vooraf is de schijf geformatteerd met een NTFS indeling zodat al je Windowsapparaten er bestanden op kunnen wegschrijven. Installeer je het NTFS-stuurprogramma voor Mac®-driver op je Mac-computer dan kan ook apparatuur van dat merk met de Seagate Slim 2TB overweg. Een afzonderlijke voeding is niet nodig, de stroomvoorziening haalt deze harde schijf direct uit de USB kabel die meegeleverd wordt.

Specificaties
Meer over Seagate - Backup Plus Slim - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 11815143582.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Backup Plus Slim
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator, Mobiele App
 Geschikt voor
Android, Apple, iOS, Linux, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Rood
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Auto back-up, Cloud opslag, Mobile back-up
 Inch
2.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Seagate - Backup Plus Slim - 2 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Lichtgewicht: 140 gram

 

Seagate Mobile Backup app (geschikt voor iOS 6 of hoger en Android 2.3 of hoger)

 

Opvallend rood design

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Sebas van Thoren - 4 oktober 2018

Ik was verrast hoe snel deze kleine harddisk is. Hij is niet alleen mooi om te zien, in zijn opvallende rode kleur, hij doet het backup-werk ook nog erg snel. Een genot om mee te werken.
En zeer transportabel: op bureaublad sleep je hem naar de prullenbak (Mac OSX) en als het icoontje weg is, trek je de kabel los en that's it.
Daarna gewoon weer insteken en hij verschijnt keurig terug op je bureaublad. Prima product!

9,0
         

Joan - 9 september 2018

De Seagate backup slim plus is nu al twee maanden mijn beste maatje om backups te maken van mijn trouwe Windows-PC, maar ook gebruik ik hem om films die ik gedownload heb, af te spelen via de televisie. Ik wissel ook films uit met een vriendin, dus dan ga ik bij haar op bezoek met de Seagate in m'n tas en terwijl wij thee drinken of een wijntje, hangt de schijf aan haar pc om de films in no time over te zetten. Geen gedoe meer met van die usb-sticks, zoals eerst. Want die waren dan weer net te klein of gewoon enorm langzaam (zeker die prullen die je gratis krijgt van deze en gene vertegenwoordiger).
Kortom, ik ben in mijn nopjes met deze rode Seagate!

10,0
         

Angela Deumes - 19 juni 2018

Het is een erg mooi, klein kastje, deze harddisk van Seagate. Ik kocht deze mede vanwege de leuke rode kleur. 2TB is momenteel nog wat veel, maar ik ga ervan uit dat hij het heel lang goed blijft doen en dan zal ik die 2 terabyte wel vol krijgen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links