Seagate - Expansion - 4 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate Expansion 4 TB

Voor de grote dataverbruikers is de 4 tb variant van de Seagate Expansion externe harde schijf een goede oplossing. Deze draagbare schijf biedt 4000 GB extra opslagruimte voor je laptop, je computer of je gameconsole. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, dus je kunt hem direct gebruiken op al je apparaten. Er is geen externe voeding nodig, dus ook onderweg kun je hem overal gebruiken. De 3.0-aansluiting verzekert je van een snelle dataoverdracht, voor zowel het maken van je back-ups, als het teruglezen van je bestanden. Deze compacte mobiele externe harde schijf met een toch grote opslagcapaciteit is uitermate geschikt voor je collectie films, muziek en games.

Specificaties
Meer over Seagate - Expansion - 4 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12207139835.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
Expansion
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
4 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Apple, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Inch
2.5 "
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 11 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Lynn - 17 september 2018

Het is een fijne, vrij stille harde schijf met voldoende capaciteit zodat ik weer een paar jaar vooruit kan. Als ik bedenk wat ik 3 jaar geleden betaald heb voor mijn oude 250 GB externe harde schijf, dan is de prijs van deze 4 TB HDD echt ongekend laag. Ik heb hem nu twee maanden in gebruik en krijg nooit de indruk dat de prijs ten koste is gegaan van de kwaliteit, want ik heb nog nooit een probleem gehad. Ik hoop dat dat zo blijft, dan kan ik over 3 jaar een nieuwe harddisk kopen van ongetwijfeld weer veel meer capaciteit.

9,0
         

Mel Looze - 19 juli 2018

Drie maanden geleden ging de computer van onze zoon plotseling kapot. Of in elk geval de harde schijf, want er was niks meer mee te beginnen. Natuurlijk had zoonlief geen backup, dus de ellende was groot. Een deel van het schoolwerk kon hij nog terugkrijgen via school met hulp van de docent, maar heel veel was gewoon verloren gegaan.
Wij hebben toen besloten een (flinke) externe harddisk te kopen, waar zoonlief en mijn man en ik al onze data op kunnen back uppen. Na bestelling en levering van de schijf hebben we van alle computers stuk voor stuk een backup gemaakt. De capaciteit van 4TB is voor nu eigenlijk veel te veel (er is iets van 800GB gebruikt nu), maar we kunnen daarmee dus wel een hele tijd voortuit. We hebben intussen ieder voor zich er een gewoonte van gemaakt om minstens 1x per week een backup te draaien en de schijf daarna op een veilige plek in huis weer terug op te bergen.
In dit gezin dus geen computerverdriet meer!

9,0
         

H.C. - 16 juli 2018

Wat een geweldige schijf! Ik kocht deze 4 TB Seagate expansion drive en kocht ook een 4 TB WD My Book, beide aangesloten op mijn iMac. Ik moest beide opnieuw formatteren voor mijn Mac, maar verder was de setup eenvoudig. Ik zal zeggen dat de Seagate ongeveer 20% sneller is dan de WD, wat bepaald niet mis is. Met de Black Magic snelheidstest krijg ik ongeveer 145-150 MB/s voor de WD en ~170-180+ MB/s voor de Seagate expansion drive.
Voor iets meer dan 30 euro per Terabyte heb je met deze Seagate wel heel veel en goedkoop geheugen in huis.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links