Seagate - M3 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Seagate M3 1TB

Een veel verkocht product binnen de range Maxtor externe harde schijven is deze Seagate M3 1TB. Maxtor is een merk van Seagate en hun producten kennen beiden dezelfde hoge betrouwbaarheid. Qua opslagruimte en snelheid voldoet deze portable aan de meeste voorwaarden van gebruikers. De schijf biedt ruim voldoende opslag voor de meeste dataverzamelingen en is voldoende snel om deze over te kunnen zetten. Let er wel op dat de aangegeven snelheden enkel werken bij aansluiting via USB 3.0, bij 2.0 zal dit minder worden.

Handzaam en handig

De bijzonder fraai vormgegeven zwarte Seagate M3 1TB is met name ontwikkeld om vaak mee op pad te gaan. Bijzonder licht en qua afmetingen zeer bescheiden. Verder is de schijf ook al geformatteerd voor gebruik met Windows, voor sommige Macs zal een andere bestandsindeling moeten worden gekozen. Verder kom je met de meegeleverde software een heel eind met je datamanagement. Back ups maken en databeveiliging zijn standaard aanwezig. Wordt geleverd inclusief aansluitkabel, dus je kunt er meteen mee aan de slag.

Specificaties
Meer over Seagate - M3 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 12238780257.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Seagate
 Serie
M3
 Uitvoering
Portable
 Opslagcapaciteit
1 TB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Schrijfsnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Apple, Mac, PS3, PS4, Windows, Xbox 360, Xbox One
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
 Back-up opties
Auto back-up
Wat zeggen onze experts over deze Seagate - M3 - 1 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Voorgeïnstalleerde software

 

Met wachtwoordbeveiliging

 

Formatteren voor gebruik met Mac

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,9
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Berend W. - 2 september 2018

Gekocht als cadeau voor mijn dochter. Functioneert helemaal prima met haar MacBook.
De disk is stil, snel en makkelijk mee te nemen.

8,0
         

John van Cronen - 28 augustus 2018

Ik wil best het aankoopbedrag terugverdienen met een review! Ik heb best een tijdje nodig gehad om deze harde schijf uit te kiezen; het aanbod is zo groot, dat maakt het niet makkelijk. Deze leek me sterk en snel en ik kan nu zeggen (ik heb hem zes weken in huis): hij is sterk en snel. Het kastje is solide, maar alleen een usb/voedingkabeltje, dus weinig dat kapot kan. Je hangt 'm aan de computer en hop, daar is hij al op het bureaublad. En dan maar bestanden er op zetten. Eigenlijk is er geen lol aan, zo gemakkelijk gaat het allemaal.

9,0
         

Julian - 6 augustus 2018

Omdat deze zowel USB 2 als 3 aan kan, gebruik ik deze harddisk voor backup van bestanden op mijn (nieuwere) laptop en op mijn oudere pc. Gewoon even met kabeltje er aan hangen, backup programma laten draaien en klaar. Ik ben drie jaar geleden een heleboel bestanden kwijt geraakt omdat ik er gewoon niet aan dacht om een backup te maken. Maar op een dag crashed dan plotseling je computer en dan is het te laat. De pc was niet gecrashed bleek, maar de harddisk. Dus toen heb ik een nieuwe laten inbouwen en was enorm veel bestanden kwijt. Ik had wel wat dingen op CD-roms staan en op DVD, maar lang niet alles.
Dus toen ben ik overgestapt op een externe harde schijf van 250 GB en ging altijd netjes backups maken. Intussen heb ik een tweede computer en veel meer data, dus nu werd het tijd voor een grotere harddisk. Met deze kan ik weer een tijdje vooruit en het grappige is: hij kost minder dan die vorige van 250 GB, maar kan 4x zoveel data bevatten.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links