Verbatim - Store 'n' Go - 500 GB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Verbatim Store 'n' Go 500 GB externe harde schijf

De Verbatim Store 'n' Go 500 GB externe harde schijf is speciaal ontwikkeld voor Mac gebruikers. Dit is niet alleen te zien aan het strakke witte design, maar ook doordat hij geformatteerd is volgens de HFS+ bestandsindeling. Hij is dan ook compatibel met de back-upsoftware van Apple: Time Machine. Hij heeft een combinatie van FW800 en USB 3.0 die zorgt voor een snelle bestandsoverdracht. Dit product heeft afmetingen van 131 x 80 x 20mm en weegt 210 g. Hij heeft een capaciteit van 500 Gigabyte.

Green Button

De Green Button-software is een energiebesparende applicatie die ervoor zorgt dat de Verbatim Store 'n' Go 500 GB externe harde schijf in de slaapstand gaat wanneer deze niet gebruikt wordt. Op deze manier verbruikt hij minder elektriciteit en slijt hij minder snel. Green Button heeft een aantal opties: Het apparaat is in slaapstand te zetten na 10 tot 120 minuten inactiviteit. Je kunt hem handmatig in slaapstand zetten of zo instellen dat hij nooit onderbroken moet worden.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go - 500 GB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 23280347354.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go
 Opslagcapaciteit
500 GB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
FW800, Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Mac OS
 Geschikt voor
Mac
 Voeding
USB
 Kleur
Wit
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Lucy Bonnée - 10 september 2018

Een heerlijk harddiskje, makkelijk mee te nemen en je steekt hem zo in en hij werkt.

9,0
         

Reinier V. - 10 juli 2018

Mijn oude 400GB harde schijf (merkloos, met extrene voeding) begon moeilijk te doen en ik vreesde al mijn bestanden kwijt te raken. Hij startte soms niet meer op, of bleef steeds vaker vasthangen. Dus deze kleinere disk gekocht voor niet te veel geld en - heel handig! - zonder externe voeding. Ik kon alle bestanden gelukkig goed overzetten, dus was nog net op tijd.
Hij werkt ook een stuk sneller nu ik hem eenmaal in gebruik heb en wat ook wel luxe is: je neemt hem zo mee in je binnenzak. Ik heb een extra USB-kabeltje gekocht voor onderweg en het werkt allemaal lekker zo.

9,0
         

mw. Louwerse - 4 juni 2018

Mijn kleinzoon heeft me geholpen om een harde schijf uit te kiezen, want het aanbod op uw website is wel heel erg uitgebreid en ik zag door de bomen het bos niet meer. Deze mooie witte is netjes afgeleverd en het lukte me zonder hulp van de kleinzoon hem aan te sluiten. Er was ook maar 1 kabeltje dat ingestoken hoefde te worden, dus zo moeilijk was het niet. Daarna meldde de schijf zich gewoon op de pc en kon ik aan de slag.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links