Verbatim - Store 'n' Go Portable - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Verbatim Store ‘n’ Go 2TB externe harde schijf

De Verbatim Store ‘n’ Go 2TB is een externe harde schijf die uitermate geschikt is voor het opslaan en veilig vervoeren van back-ups van al jouw bestanden. De USB 3.0 aansluiting zorgt voor een “Super Speed” dataoverdracht en de bijgeleverde kabel voorziet direct ook in de voeding van het apparaat, waardoor een externe voeding niet nodig is. Ondanks de USB 3.0 aansluiting is het product backwards compatible met apparaten die de USB 2.0 standaard ondersteunen, echter dan uiteraard wel tegen een lagere overdrachtssnelheid. Het apparaat is plug and play; na insteken is deze direct klaar voor gebruik. Het apparaat is voorzien van een led-indicator die aangeeft wanneer er bestanden worden overgedragen en wanneer niet, zodat je de schijf veilig kunt verwijderen.

Extra info en software

De Verbatim Store ‘n’ Go 2TB is FAT32 geformatteerd en kun je daardoor met vrijwel alle huidige besturingssystemen gebruiken, dat wil zeggen met Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 en Windows Vista. Energiebesparende Green Button-software wordt meegeleverd, die voorzien is van 3 verschillende energiebesparende opties. Je kunt ervoor kiezen om de vaste schijf te laten stoppen met draaien na 10 minuten tot 120 minuten, of je kunt kiezen om deze altijd actief te houden. Wanneer er geen dataoverdracht plaatsvindt zal de vaste schijf stoppen met draaien, wat de efficientie en energiebesparing ten goede komt. Daarnaast beschikt dit product over Nero BackItUp Esentials software, waarmee je bijvoorbeeld automatische back-ups kunt inplannen. Die laatste software is helaas niet compatibel met Mac OS. Het product wordt door Verbatim een “portable hard drive” genoemd, wat met zijn geringe afmeting van 2.5 inch en een gewicht van ongeveer 180 gram zeker waar is. Hij past gemakkelijk in het zijvak van je laptoptas zodat je overal beschikking hebt over jouw back-ups.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go Portable - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 10637763059.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go Portable
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Leessnelheid
40 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
Micro USB 3.1
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Luus Vinken - 13 juni 2018

Ik heb mij laten adviseren over de aanschaf van een externe harde schijf door een vriend en we kwamen op de website uit op deze van het merk Verbatim. Dus besteld, betaald en na enkele dagen kon ik aan de slag. Ik had gedacht dat ik vanalles moest installeren, maar dat hoefde niet. Ik stak de kabel in de pc en de Verbatim werd meteen herkend. Ik heb daarna wel nog de backup-software geinstalleerd en die een eerste backup laten maken van alle bestanden en dat is wel een geruststellend gevoel.

8,0
         

Jenz - 31 mei 2018

Er zijn Verbatim schijven te koop in allerlei smaken: 500GB, 1TB of deze, die ik kocht, van 2TB. Qua prijs is deze 2TB-versie niet zo heel veel duurder als bijv. de 500GB-versie dus het was mij snel duidelijk dat ik liever een paar tientjes meer zou uitgeven voor vier keer meer opslagcapaciteit. Na ontvangst van het pakketje kon ik snel aan de gang want er hoefde eigenlijk niks geïnstalleerd te worden. Het is wel fantastisch dat zo'n moderne harddisk net zo snel werkt als een USB-stick. Of beter gezegd: sneller, want ik heb een paar van die sticks, die je dan ergens gratis bij kreeg, die zijn gewoon niet vooruit te branden. En dan praat je over een stick van 16 of 32GB. Nu heb ik een doosje van 1TB die gewoon heel snel is.

7,0
         

Achim - 20 februari 2018

snelle levering
goed verpakt product
werkte zoals verwacht op de pc
grote capaciteit

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links