Verbatim - Store 'n' Go Portable - 500 GB - Externe harde schijf - HDD

€ 44,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 40
4-8 wd
Payment methods

Verbatim Store ‘n’ Go 500 GB externe harde schijf

De Verbatim Store ‘n’ Go 500 GB is een compact, draagbaar opslagmedium dat door gebruik van een USB 3.0 aansluiting zorgt voor een snelle dataoverdracht. Deze externe harde schijf sluit je op je laptop aan met de bijgeleverde USB kabel, die zowel zorgt voor de voeding van het apparaat als voor het overdragen van jouw bestanden. Er is dus geen externe voeding nodig en hij is plug and play; direct bruikbaar. De overdrachtssnelheid bedraagt maximaal 4800 Mbit/s. Uiteraard is hij ook backwards compatible met de USB 2.0 standaard, ondanks dat dan niet de maximale snelheden behaald zullen worden kun je hem op dergelijke apparaten dus ook gewoon gebruiken. Verder is het apparaat voorzien van een led-indicator, die aangeeft wanneer er data-overdracht plaatsvindt van je laptop of PC naar de externe harde schijf.

Extra info en software

De Verbatim Store ‘n’ Go 500 GB is met zijn 2,5 inch zeer compact en weegt maar 150 gram. Dit maakt deze externe harde schijf ideaal om te mee te nemen in je laptoptas, zodat je op elk moment een backup bij de hand hebt of deze kunt maken. Het product is FAT32 geformatteerd en is geschikt voor gebruik met besturingssystemen Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 en Windows Vista. Voor extra beveiliging wordt hij geleverd met speciale BackItUp software van Nero, waarmee je onder andere een automatische back-upfunctie kunt instellen. Deze software is helaas niet compatibel met Mac OS. Naast de back-up software wordt ook energiebesparende Green Button-software meegeleverd, die ervoor zorgt dat de vaste schijf niet draait als het apparaat niet wordt gebruikt. Hierdoor bespaar je veel energie wanneer je hem aangesloten laat op momenten dat je er niet direct gebruik van maakt. Hiermee kun je ook instellen wanneer je de hem wel zou willen activeren, of uiteraard desgewenst instellen om hem nooit te deactiveren voor energiebesparing en constant te laten draaien voor constante back-ups.

Specificaties
Meer over Verbatim - Store 'n' Go Portable - 500 GB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15245604946.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Verbatim
 Serie
Store 'n' Go Portable
 Opslagcapaciteit
500 GB
 Leessnelheid
33 MB/s
 Schrijfsnelheid
35 MB/s
 Aansluiting extern
USB 3.0
 Aansluiting intern
USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Besturingssysteem
Linux, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
 Geschikt voor
Linux, Mac, Windows
 Voeding
USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Software, USB-kabel
 Formaat harde schijf
2.5" (Desktop), 2.5" (Laptop)
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Karlein Sobottey - 13 augustus 2018

Dit is mijn tweede Verbatim harddisk. Ik ben zeer tevreden over degeen die ik al had en heb dus gewoon precies dezelfde bij gekocht. Kan ik weer een tijdje vooruit met bestanden opslaan en backups maken.

9,0
         

Lidya - 24 mei 2018

Ik kocht deze schijf van Verbatim als extra opslag voor mijn Playstation.
Hij moest een geformatteerd worden en daarna kon ik er gewoon mee werken via de PS4.
Ik heb nu allerlei games opgeslagen op de externe schijf en hoef niet meer vanaf DVD te laden of extra te downloaden en dat gaat nu allemaal veel sneller.

8,0
         

Klaas van Bertnem - 18 april 2018

Ik kocht deze externe harde schijf via uw website en na een maand gebruik kan ik melden dat ik er zeer tevreden mee ben. Hij is klein en licht en past gemakkelijk in de laptoptas erbij, want ik gebruik hem als extra opslag omdat de interne harde schijf van de laptop al (te) vol is. De werking is heel simpel: ik zet de laptop aan, steek de usb-kabel van de externe schijf in en ga aan de slag. Qua snelheid merk ik geen verschil of ik aan een bestand werkt dat op de interne of op deze externe schijf staat.
Als de schijf niet in gebruik is, gaat hij door de software over op energiebesparende modus en dat is dan weer handig voor de werkingsduur van de accu van de laptop.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links