Western Digital - Elements - 2 TB - Externe harde schijf - HDD

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Western Digital Elements 2 TB

Als de interne opslagruimte van je pc of je laptop helemaal vol is, dan vertraagt dit je apparaat. Wil je echter al je bestanden wel bewaren, zorg dan voor een externe harde schijf. Hiermee kun je eenvoudig permanente extra opslagcapaciteit toevoegen aan je pc, zonder aan de slag te moeten met de interne aansluitingen. De 2 TB variant van de Western Digital Elements externe harde schijf zorgt voor een behoorlijke uitbreiding van je geheugen. Op de 2000 extra GB van deze schijf kun je honderden foto’s, films en mp3’s kwijt. De Digital Elements Desktop-versie heeft geen software nodig, dus werkt zodra je hem op de USB-poort aansluit. Dankzij de USB 3.0-aansluiting heb je een supersnelle overdracht van al je bestanden!


Specificaties
Meer over Western Digital - Elements - 2 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 11814558745.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Western Digital
 Serie
Elements
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
2 TB
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Apple, Linux, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
 Inch
3.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Western Digital - Elements - 2 TB - Externe harde schijf - HDD
 

Boekvorm, handig neer te zetten op je bureau

 

Plug and Play, direct aan de slag

 

Minder geschikt om mee te nemen, want 3.5 inch

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 8 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Wiebe Franks - 19 september 2018

Deze harddisk uitgekozen op uw website en besteld/betaald. Volgende dag was hij al in huis en kon ik ermee aan de slag.
Er hoefde niks geformatteerd te worden; ik kon meteen aan de slag. Het was eenmalig een nauwgezet werkje om alle bestanden van de computer en van een oude 250 GB-harddisk over te zetten, maar het is allemaal gelukt. Daarna kon ik de oude en weinig gebruikte bestanden van de computer af gooien, het hele ding met software defragmenteren en de lege ruimtes wissen. Ik heb wel het idee dat mijn computer nu weer een tikje sneller geworden is.

9,0
         

Henk Stauder - 3 september 2018

Persoonlijk hou ik meer van Western Digital dan van Seagate. Ligt er natuurlijk aan dat ik in het verleden wat slechte Seagate-ervaringen heb opgedaan. Daarom koos ik nu ook gewoon voor deze stevige WD harddisk van 2TB. Er is genoeg aanbod van harddisks die compacter en makkelijker te transporteren zijn, maar dat was voor mij geen vereiste. Ik wil een solide apparaat dat alleen maar op het bureau staat en aan de computer hangt voor de broodnodige dagelijkse backup. Als ik een dag of langer weg ben, een dagje uit of een vakantie, dan berg ik de disk veilig op, zodat mijn data altijd beschermd zijn.

7,0
         

Har Poels - 18 juni 2018

Ik kocht deze externe harddisk om al mijn van oorsprong Video 8 films te archiveren voordat er dadelijk een spelers meer beschikbaar zijn. De harddisk is hier heel geschikt bij gebleken. De snelle verbinding werd gelijk herkend door het systeem en nu inmiddels zijn er 1,3TB gearchiveerd. Alles is gedaan, maar er is nog ruimte over. De harddisk werkt naar tevredenheid en is behoorlijk stil.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links