Western Digital - Elements - 3 TB - Externe harde schijf - HDD

€ 129,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 28
3-5 wd
Payment methods

Compatibel met: Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Window

Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion

WD Elements 3TB

Deze 3 terabyte externe harde schijf variant van de WD Elements serie werkt vrijwel op alle apparaten dankzij zijn USB 2.0 en USB 3.0 compatibiliteit. Een voordeel van de USB 3.0 compatibiliteit is de hogere schrijf- en leessnelheid. Al jouw bestanden zijn in een mum van tijd overgezet naar het apparaat en ook het bekijken van bestanden kan zonder enige vertraging. Daarnaast zijn schokbestendigheid, het formaat van slechts 2,5 inch en het gewicht van 269 gram ideaal om de harde schijf mee te nemen. Over smaak valt niet te twisten maar in onze ogen is dit een erg stijlvol model welke ook in het zicht gebruikt kan worden. Aan de kwaliteit hoef je verder niet twijfelen, Western Digital biedt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op dit product.

Specificaties
Meer over Western Digital - Elements - 3 TB - Externe harde schijf - HDD (Productcode: 15212698611.7403)
 Externe harde schijf
HDD
 Merk
Western Digital
 Serie
Elements
 Uitvoering
Desktop
 Opslagcapaciteit
3 TB
 Leessnelheid
5 Gbps
 Aansluiting extern
Micro USB 3.0
 Eigenschappen
LED Indicator
 Geschikt voor
Android, Apple, Linux, Mac, Windows
 Voeding
Netstroom, USB
 Kleur
Zwart
 Inclusief
Handleiding, Micro USB kabel, Software, Voeding
 Formaat harde schijf
3.5" (Desktop)
 Inch
3.5 "
Wat zeggen onze experts over deze Western Digital - Elements - 3 TB - Externe harde schijf - HDD
 

USB 3.0 en USB 2.0 compatibel

 

Met gratis demoversie van de back-upsoftware WD SmartWare Pro

 

Externe voeding nodig

 

Zwaarder dan gemiddelde externe harde schijf (269 gram)

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

H. Franssen - 11 juni 2018

Ik had van Western Digital niet anders verwacht dan dat de harddrive naar behoren zou functioneren en ik werd inderdaad niet teleurgesteld. Dit model heb ik gekozen vanwege capaciteit en een externe voeding, omdat ik daar toch meer vertrouwen in heb dan in de drives die via USB gevoed worden. Het is een stevig apparaat, maakt weinig geluid en voor het geld dat hij kost krijg je bijzonder veel terabytes.

8,0
         

Bart Possen - 14 mei 2018

Ik heb mijn hele filmcollectie die op een 400 GB-schijf, de interne harddrive van mijn pc en nog wat usb-sticks stond nu fijn bij elkaar staan op één harddrive van 3 TB. Hij is nu pas eenderde gevuld, dus er is nog plek voor meer films.
Het afspelen van de films verloopt soepel en zonder enige storing. Een goed product dus, deze Western Digital harde schijf.

6,0
         

G.K. - 14 februari 2018

Op zich is de WD een goede harddisk, maar waar ik me toch aan erger is dat ik toch nog extra geld moest neertellen voor de software WD Smartware Pro. De meegeleverde versie is een demoversie waar je 30 dagen mee aan de slag kunt, maar daarna moet er toch betaald worden. En als je eenmaal alles ermee geback-upped hebt, dan ben je wel verplicht te betalen of je moet met andere software weer helemaal opnieuw beginnen.
Maar verder is de harddisk een prima apparaat, lekker snel.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links