Delock - Opbergdoos

€ 10,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 27
Vandaag besteld, maandag in huis
Extra korting!
Aantal 1€10,99Aantal 2-9€10,72Aantal 10 en meer€10,33
Payment methods

Delock opbergdoos 3.5”

Sla je verzameling externe harde schijven overzichtelijk op met behulp van deze set van twee Delock opbergdozen. De zwarte kunststof opbergdoos heeft een kleine inkeping aan de bovenkant en onderkant, wat ze makkelijk en veilig stapelbaar maakt. Er zijn geen schroeven of andere bevestigingsmaterialen nodig. In zo’n opbergdoos zijn je externe schijven beschermd tegen stof en spatwater. Via een lade met een label voorzien van labelruimte voor markering, heb je eenvoudig en snel toegang tot je harde schijf. Dankzij de afmeting van 175 x 118 x 35 mm is een opbergdoos geschikt voor de opslag van één 3.5 inch harde schijf.


Specificaties
Meer over Delock - Opbergdoos (Productcode: 14714136173.7403)
 Merk
Delock
 Accessoires
Opbergdoos
 Kleur
Zwart
 Compatibel met
1 x 3.5" "
Wat zeggen onze experts over deze Delock - Opbergdoos
 

Makkelijk stapelbaar

 

Voorzien van labelruimte

 

Enkel stof- en spatwaterdicht

Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Wim H. - 8 april 2018

Perfect opbergdoosje voor de oude harde schijven van ons bedrijf. We hebben zeker 100 SATA-schijven die we nu sinds kort in deze veilige behuizingen hebben opgeborgen en via simpele labeling toegankelijk gemaakt qua inhoud. Daarnaast hebben we vier Delock behuizingen (hot swap versies) die op verschillende afdelingen in gebruik zijn. Als een der collega's een van de oude harddisks nodig heeft, dan reserveert hij/zij een behuizing en haalt de harddisk op en kan de bestanden gebruiken.

7,0
         

Ger Smits - 18 februari 2018

Ik heb nu twee van deze setjes in gebruik voor mijn 5 harde schijven. Een is in gebruik, in combinatie met een behuizing, waardoor hij fungeert als externe harde schijf. De andere vier zitten nu veilig en stofvrij in deze opbergdozen, maar makkelijk bereikbaar en snel omgewisseld.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links