Externe harde schijf - HDD - Intenso - MemoryStation - 1 TB Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,6
         

Gemiddelde uit 7 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (7 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Luc Rondaers - 2 april 2018

Ik reis veel voormijn werk en maak dan ook altijd heel veel foto's. Die bewerkt ik op de laptop 's avonds in het hotel en stuur ze door wanneer dat nodig is. Lang heb ik zo gewerkt, totdat een keer de laptop gestolen werd en ik dus heel veel werk in een klap kwijt was. Daarom heb ik deze kleine en zeer draagbare 1TB harddisk gekocht. Zodra de laptop open gaat, hang ik hem eraan en wordt van alle gewijzigde bestanden een backup gemaakt.
Als ik de volgende dag aan het werk ga en de laptop moet mee, dan gaat de harddisk bij het paspoort in de hotelkluis of andersom, de laptop in de kluis en de harddisk in mijn binnenzak. Zo hoop ik nooit meer alles kwijt te raken. Een collega wees me op de mogelijkheid van cloud-opslag, maar dat is natuurlijk niet aan de orde in een hoop van de landen waar ik kom. Dus een handzame backup-schijf is dan prima.

8,0
         

fam. Padt - 8 januari 2018

Wij hebben deze harde schijf gekocht voor gebruik in combinatie met de Samsung televisie om documentaires, films of series op te nemen. De grootte van de schijf van 1TB is ruimschoots voldoende, want in de praktijk blijkt ons toch dat je maar weinig ècht bewaard nadat je het eenmaal bekeken hebt op een tijdstip dat ons het beste uitkomt. Een enkele film of docu is de moeite van het bewaren waard en wil je misschien over een tijd nog eens bekijken, of kijk je terug met familie of vrienden, omdat het waarde voor je heeft. Maar voor de rest is het opnemen - kijken wanneer het je uitkomt - wissen.
Dus de opslag is meer dan voldoende. Het opnemen en afspelen loopt soepel en zonder problemen. Een goed product dus, deze Intenso schijf.

7,0
         

Lies G. - 5 november 2017

Ik bestelde een harddisk en hij kwam twee dagen later via de post mij mij thuis. Mij zoon heeft me even gewezen hoe het aangesloten moest worden en hij heeft ook software erop gezet om mijn foto's en filmpjes erop te zetten.
Het afspelen van alles gaat heel snel.

7,0
         

Karl Biesmans - 10 oktober 2017

Het Intenso MemoryStation van 1 TB is in de afgelopen weken een heel snelle en betrouwbare partner gebleken bij de externe opslag van mijn bestanden en het maken van backups. Ik heb de schijf al een paar keer meegenomen naar het werk en dat werkt ook prima; alles wordt meteen herkend en je kunt in no time aan je bestanden.
Ik ben tevreden met deze aankoop.

8,0
         

Jan Ypema - 12 september 2017

Fijne harde schijf die ik kocht op uw website.
IK heb er al veel opgezet, maar hij is nog lang niet vol.
Hij werkt vlot.
Ik ben er blij mee.

8,0
         

Ans Veerlens - 22 juli 2017

Ik kocht de MemoryStation via uw website en hij werkt heel goed. In het begin had ik wat gedoe om hem aan de praat te krijgen, want hij was niet goed geformatteerd voor mijn computer. Maar toen dat eenmaal gelukt was, heb ik er niet meer naar hoeven omkijken. Als mijn interne harddisk me te vol wordt, sleep ik de mappen met bestanden naar de MemoryStation en dan staat alles in een vloek en een zucht daar op. Zo hou ik mijn computer werkbaar en niet meer (te) vol, want dan wordt hij erg traag heb ik gemerkt.

7,0
         

Jan H. - 20 juli 2017

Ik ben tevreden met de levering van de Intenso harddisk.
Het is een mooie capaciteit (1TB) voor een goede prijs.
Het kastje is mooi glimmend zwart en de kabel zit stevig en laat zich makkelijk in de computer steken.
Het kopieren van mijn bestanden en foto's verloopt altijd heel soepel.
Het is een stil apparaatje; alleen als er flink geschreven wordt, dan is er een wat zoemend geluid, maar niet storend.

Samengevat: een aanbeveling waard.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links